Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Večeras Chasing Nord u PopRock.hr-u

Večeras Chasing Nord u PopRock.hr-uGlazbena emisija o hrvatskoj glazbi PopRock.hr, koja se emitira na HTV-u, predstavit će danas u 19:30 novi video uradak riječke skupine Chasing Nord.

Bend ovim singlom najavljuje svoj drugi album koji je sniman u Hrvatskoj, u Studiju Maratoni G.I.S. studiju Rijeka, a producira se u Kanadi i Australiji, pod budnim okom tamošnjih glazbenih stručnjaka.”Sonic Heart” obiluje gostovanjima poznatih hrvatskih jazz glazbenika, uključujući emotivne prateće vokale Albe Nacinovich, te virtuoznost Doriana Cuculića na klavijaturama, dok je spot za singl snimila talentirana Stella Mešić.

Tekstopisaci frontman benda Mihael Prosen o spotu i singlu kaže: “Za ovaj spot smo se smrzavali, pregrijavali, kupali u ledenom moru, budili u nemoguće jutarnje sate te zbog korone probili sve svjetske rekorde produkcije jednog video spota. Tjedan dana produžilo se na više od šest mjeseci, ali smo presretni s rezultatima koje je mlada i talentirana Stella Mešić na posljetku isporučila. Pjesma koja je nastala na sam Božić 2019. dočekala je veći prvi ovogodišnji snijeg, a podsjetit će nas svih i probuditi u nama nostalgiju za ljetom i jednim vremenom iza nas.”

Objavljeno 25.11.2020.

Vremeplov

Glazba nikada ne bi trebala nanositi štetu.
Robbie Robertson