Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veja se vraća u River Pub

Veja se vraća u River PubU subotu 11.06. u River Pub će se riječkoj publici još jednom predstaviti izniman sastav koji će, sigurni smo, s prvim odsviranim taktom osvojiti srca...

Veja je etno bend iz Pazina koji čini skupina talentiranih zaljubljenika u istarsku narodnu tradicionalnu glazbu, koju izvode u modernim aranžmanima i koristeći stvarno velik broj tradicijskih instrumenata iz cijelog svijeta.

Možda bi se preci članova grupe Veja isprva začudili načinu na koji njihovi potomci danas koriste mih, gajde, kaval, violinu, harmoniku i gitaru uz bas gitaru, djembe i cajon, ali bi s vremenom prihvatili činjenicu da se sve mijenja, a time i raste, a sve što raste – živi, nadahnjuje i pruža nove prilike za nova stvaralaštva.

Hvalospjevi o Veji dolaze svakodnevno iz cijelog svijeta putem vrhunski ocjenjenih recenzija njihovog prvog albuma ”Dolina mlinova”, a nedavno su i kod kuće dobili priznanje struke i publike u obliku nominacije za diskografsku nagradu Porin.

Francuska, Estonija, Italija, Grčka i Slovenija samo su neke od zemalja gdje je Veja do sada nastupila i oduševila sve prisutne. Drago nam je što već treći put dolaze u River Pub, a vjerujte nam na riječ kad kažemo da se ovaj nastup jednostavno ne isplati propustiti!

Nastup počinje oko 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 10.06.2016.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com