Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veja se vraća u River Pub

Veja se vraća u River PubU subotu 11.06. u River Pub će se riječkoj publici još jednom predstaviti izniman sastav koji će, sigurni smo, s prvim odsviranim taktom osvojiti srca...

Veja je etno bend iz Pazina koji čini skupina talentiranih zaljubljenika u istarsku narodnu tradicionalnu glazbu, koju izvode u modernim aranžmanima i koristeći stvarno velik broj tradicijskih instrumenata iz cijelog svijeta.

Možda bi se preci članova grupe Veja isprva začudili načinu na koji njihovi potomci danas koriste mih, gajde, kaval, violinu, harmoniku i gitaru uz bas gitaru, djembe i cajon, ali bi s vremenom prihvatili činjenicu da se sve mijenja, a time i raste, a sve što raste – živi, nadahnjuje i pruža nove prilike za nova stvaralaštva.

Hvalospjevi o Veji dolaze svakodnevno iz cijelog svijeta putem vrhunski ocjenjenih recenzija njihovog prvog albuma ”Dolina mlinova”, a nedavno su i kod kuće dobili priznanje struke i publike u obliku nominacije za diskografsku nagradu Porin.

Francuska, Estonija, Italija, Grčka i Slovenija samo su neke od zemalja gdje je Veja do sada nastupila i oduševila sve prisutne. Drago nam je što već treći put dolaze u River Pub, a vjerujte nam na riječ kad kažemo da se ovaj nastup jednostavno ne isplati propustiti!

Nastup počinje oko 22:00, a ulaz je besplatan.

Objavljeno 10.06.2016.

Vremeplov

Mislim da bi se Eurosong trebao zvati ”Politički festival neukusong”.
Elvir Laković Laka, pobjednik Eurosonga