Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliki open-air koncert u Rijeci!

Veliki open-air koncert u Rijeci!S prvim danima lipnja klupska sezona zatvara svoja vrata i koncertna zabava seli na vanjske/otvorene lokacije. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja programa Music ON! vrijeme je za njegov nastavak.

Veliki open-air koncert predvode domaćini: indie rock prvaci Jonathan.
Jedan od najboljih live bendova regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača pripremaju poseban set koji će uključiti i materijal s nadolazećeg albuma. Domaći dečki na domaćem terenu uvijek daju još više.

Napokon u Rijeku stižu i dobitnici Porina u kategoriji najboljeg alternativnog albuma za prošlu godinu, Porto Morto. Iza imena krije se sedmerac čiji je glazbeni smjer teško definirati, no kada bi to pokušali mogli bi reći da se temelji na mješavini progresivnog popa, art rocka i indie elektronike. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Nagrađenim albumom”PORTOPOP” definirali su novi zvuk, novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere.

Koncert otvara kvarnerska funk reprezentacija Grapevine Babies koji osim već uigranih plesnih kombinacija s sjajnog debi albuma ”Funkle Ben’s Sex Potion” publiku časte i s nekolicinom novih pjesama.

Na novoj lokaciji, nova tri benda spremaju još jedan nezaboravan glazbeni tulum za sve generacije. U srijedu, 8.6. dvorište PIK-a (Krešimirova 26) je centar glazbe.

Ograničen broj ulaznica je pušten u prodaju i dostupan preko sustava Entrio i u Dallas music shop Rijeka (Splitska 2a). Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80,00 kn, a na dan koncerta cijena se diže na 105,00 kn.

Objavljeno 30.05.2022.

Vremeplov

Teško je u ovoj hiperprodukciji i kaosu od ponude na glazbenom tržištu reći da možeš smisliti nešto novo.
Sandi Bratonja (Sinteza), intervju za RiRock.com