Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliko dvodnevno zatvaranje prvog Delta Summer Street Sessiona

Veliko dvodnevno zatvaranje prvog Delta Summer Street SessionaPolako se bliži kraj ljeta i došli smo do posljednjeg, dvodnevnog, izdanja Delta Street Summer Sessiona riječke Udruge RiRock...

Prvi dan, petak 24.08., rezerviran je za jake snage riječkog punka. Tako ćemo vidjeti Pase- zasigurno najbolji riječki punk-rock bend i jedan od nekolicine ponajboljih hrvatskih bendova uopće, te Krešu i Kisele Kiše- riječko-lovransku šestorku urnebesno zabavnih momaka.

Osim njih, zabaviti će nas i hardcore rap bend 100% koji se može pohvaliti razornom energijom i osvojenim drugim mjestom na 32. Ri Rocku, te lovranski irish-rock veseljaci The Shamrock.

Drugi dan, subotu 25.08., završavamo u lakšem ljetnom ska, reggae, funk ritmu. U goste nam dolaze beogradski funk-etno bend Popečitelji; undergound atrakcija nastala 1999 godine u Prištini koja u rezimeu ima i suradnju sa Kojom (Disciplin A Kitschme).

Glazba koju stvaraju mogla bi se opisati kao eksplozivna mješavina instrumentalnog funk-rocka i folka. Imat ćemo priliku vidjeti i dva mlada zagrebačka benda Porto Morto i Spremište.

Spremište svoj zvuk definira kao pop s elementima reggae, disco, ska muzike, maskiran u garažnu raštimanost a široj javnosti su se približili kad im se pjesma našla u reklami za Karlovačko pivo, dok je Porto Morto jedan od onih bendova o kojima se malo zna iako u raznim inkarnacijama postoje već dugi niz godina a iz poluanonimnog kocepta izranjaju kad im se ukaže prilika za svirku.

Ulogu domaćina preuzeti će riječki ska-reggae bend Officer Down, mnogoljudna veselica za ljetne dane, te crikveničko riječka kombinacija pod imenom Kraj programa, bend sa svježe osvojenim drugim mjestom na Banjalučkom Demofestu

Za zagrijavanje prije i u pauzama između koncerata, za oba dana, zadužen je Ličo & Palačinka Sound System.

Cijena jednodnevne karte iznosi 25 kuna dok se dvodnevna može kupiti po cijeni od 40 kuna.

Početak programa u 20.00 h.

Udruga RiRock je u posljednja tri mjeseca, u sklopu projekta Delta Summer Street Session, ponudila osam koncertnih večeri uklučujući i nadolazeće dvije. Projektu je u cilju bilo obogatiti riječku ljetnu koncertnu ponudu pa je, u sklopu toga, nastupe održalo više od dvadeset izvođača različitih glazbenih usmjerenja, od punka, preko metala, do rapa, funka i hip hopa. Dok iščekujemo svirku još devet izvođača, sveukupno će projekt predstaviti trideset glazbenih imena.

U slijedećoj sezoni članovi udruge RiRock kreću u stvaranje novih projekata a tu je svakako i organizacija legendarnog Ri Rock festivala koji ove godine broji svoje 34. izdanje.

Objavljeno 23.08.2012.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders