Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veliko dvodnevno zatvaranje prvog Delta Summer Street Sessiona

Veliko dvodnevno zatvaranje prvog Delta Summer Street SessionaPolako se bliži kraj ljeta i došli smo do posljednjeg, dvodnevnog, izdanja Delta Street Summer Sessiona riječke Udruge RiRock...

Prvi dan, petak 24.08., rezerviran je za jake snage riječkog punka. Tako ćemo vidjeti Pase- zasigurno najbolji riječki punk-rock bend i jedan od nekolicine ponajboljih hrvatskih bendova uopće, te Krešu i Kisele Kiše- riječko-lovransku šestorku urnebesno zabavnih momaka.

Osim njih, zabaviti će nas i hardcore rap bend 100% koji se može pohvaliti razornom energijom i osvojenim drugim mjestom na 32. Ri Rocku, te lovranski irish-rock veseljaci The Shamrock.

Drugi dan, subotu 25.08., završavamo u lakšem ljetnom ska, reggae, funk ritmu. U goste nam dolaze beogradski funk-etno bend Popečitelji; undergound atrakcija nastala 1999 godine u Prištini koja u rezimeu ima i suradnju sa Kojom (Disciplin A Kitschme).

Glazba koju stvaraju mogla bi se opisati kao eksplozivna mješavina instrumentalnog funk-rocka i folka. Imat ćemo priliku vidjeti i dva mlada zagrebačka benda Porto Morto i Spremište.

Spremište svoj zvuk definira kao pop s elementima reggae, disco, ska muzike, maskiran u garažnu raštimanost a široj javnosti su se približili kad im se pjesma našla u reklami za Karlovačko pivo, dok je Porto Morto jedan od onih bendova o kojima se malo zna iako u raznim inkarnacijama postoje već dugi niz godina a iz poluanonimnog kocepta izranjaju kad im se ukaže prilika za svirku.

Ulogu domaćina preuzeti će riječki ska-reggae bend Officer Down, mnogoljudna veselica za ljetne dane, te crikveničko riječka kombinacija pod imenom Kraj programa, bend sa svježe osvojenim drugim mjestom na Banjalučkom Demofestu

Za zagrijavanje prije i u pauzama između koncerata, za oba dana, zadužen je Ličo & Palačinka Sound System.

Cijena jednodnevne karte iznosi 25 kuna dok se dvodnevna može kupiti po cijeni od 40 kuna.

Početak programa u 20.00 h.

Udruga RiRock je u posljednja tri mjeseca, u sklopu projekta Delta Summer Street Session, ponudila osam koncertnih večeri uklučujući i nadolazeće dvije. Projektu je u cilju bilo obogatiti riječku ljetnu koncertnu ponudu pa je, u sklopu toga, nastupe održalo više od dvadeset izvođača različitih glazbenih usmjerenja, od punka, preko metala, do rapa, funka i hip hopa. Dok iščekujemo svirku još devet izvođača, sveukupno će projekt predstaviti trideset glazbenih imena.

U slijedećoj sezoni članovi udruge RiRock kreću u stvaranje novih projekata a tu je svakako i organizacija legendarnog Ri Rock festivala koji ove godine broji svoje 34. izdanje.

Objavljeno 23.08.2012.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana