Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Velvet festival 2017.

Velvet festival 2017.Nakon više nego uspješnog prvog izdanja, Velvet festival polako dobiva konture svog nastavka...

Podsjetimo, riječ je o glazbenoj manifestaciji koja će se drugu godinu zaredom održati u mjestu Punat na otoku Krku, od 13. do 15. 8. 2017. godine.

Ovogodišnje izdanje publici nudi atraktivan trodnevni glazbeni program u kojem će se predstaviti preko dvadesetak izvođača regionalne i europske alternativne scene od kojih svakako treba izdvojiti premijerne nastupe finskog psych-pop glazbenika Jaakko Eino Kalevi i nizozemske umjetnice BEA1991, te trenutno najprogresivnijeg hrvatskog jazz quarteta Chui kao i nastup domaćeg macho-pop benda Svemirko.

Ostatak lineupa, između ostalih uključuje izvođače kao što su Nesesari Kakalulu i persons from porlock (oboje iz Slovenije), Them Moose Rush, Ichisan, Lüle (Kompleks) i SZCH, dokazuje da Velvet festival nastavlja sa tradicijom isporučenja kvalitetne i probrane glazbe.

Osim kvalitetnije glazbene ponude napredak je postignut i u međunarodnoj suradnji koja je ujedno i jedan od ciljeva samog festivala. Ideja je prepoznata od više srodnih organizacija iz Austrije, Mađarske i Slovenije, u vidu razmjene programa, gostovanja glazbenika. Tako će ovogodišnje izdanje ugostiti tri benda iz Mađarske; The Immigrants, The Beans i Humbugs, varirajući između žanrova kao što su garage, space rock te acid-house.

Festival je dobio i novi vizualni identitet za koji je odgovoran iskusan dizajner Marko Vuleta-Djukanov koji je između ostalog radio i za Exit festival i Cinema City festival.

Događaj svojom lokacijom – „Punta de Bij“ – udaljenoj svega nekoliko metara od mora, mladim lokalnim i regionalnim posjetiocima nudi pravi ljetni doživljaj. Ne smijemo zanemariti ni kamp, koji je za sve posjetitelje festivala besplatan.

Dakle, tri dana glazbe na dvije pozornice, raznolika ugostiteljska i gastronomska ponuda te dodatni zabavni sadržaj u vidu sajma ploča, izložbi, performansa i party-broda, garancija su da i ovogodišnji Velvet festival postaje sigurno utočište željnih novih, ali i provjernih glazbenih sladokusaca.

Festivalske ulaznice su već u prodaji i to po pretprodajnoj cijeni od 80,00kn dok će na dan festivala biti 100,00kn.

Prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, Dirty Old shop Zagreb i u sklopu sustava Entrio.

Objavljeno 23.06.2017.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix