Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Veselo i pozitivno uz TBF

Veselo i pozitivno uz TBFSinoć je Trsatska gradina otvorila vrata za velik broj posjetitelja koji su došli poslušati splitsku skupinu The Beat Fleet čiji je koncert organiziran u sklopu programa ”Ljeto na Gradini 2009.”.

Iako je prethodnih dana vrijeme bilo varljivo, koncert je održan pod vedrim noćnim nebom. Puna gradina bila je potvrda da je skupina TBF uvijek dobro došla u Rijeku, a odmah na početku startavši s pjesmom ”Genije” koje je mnoštvo prihvatilo pljeskom i pjevanjem potvrdili su da će održat odličan koncert.

Dečki su u svoj repertoar uvrstili numere s ranijih albuma ali i one novije, pa smo tako u dva sata koliko su svirali, između ostalih čuli i pjesme ”Genije”, ”Guzice i sise”, ”Budite kao mi”,”Odjeb je lansiran”, Nostalgična”, ”Šareni artikal”,”Smak svita”, ”Život je lijep” te ”Ništa mi neće ovaj dan pokvarit” na kraju drugog bisa.

U kratkoj glazbenoj pauzi između dva seta bubnjar Jan pokazao je svoje umijeće i dok su se ostali članovi benda lagano odmarali on je okupljenima demonstrirao mogućnosti svoga instrumenta.

Jučerašnjim koncertom TBF-ovci su još jednom potvrdili svoju usviranost i sposobnost da od početka do kraja koncerta prenose na publiku, među kojom je bilo i dosta djece s roditeljima, pozitivnu energiju koja zrači među njima.

Zaigrani, nasmijani ”guštali” su svirajući pjesmu po pjesmu, a publika je sve to nagradila brojnim aplauzima, vriskom, plesom i pjevanjem te su ih dva puta pozvali da se vrate na stage što su oni i učinili.

Anamarija Simčić Paulić

Objavljeno 06.09.2009.

Vremeplov

Ponekad mi je od samoga sebe muka.
Mark Eitzel (American Music Club)