Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Američki psychobilly punkeri Koffin Kats vraćaju se u Rijeku

Video: Američki psychobilly punkeri Koffin Kats vraćaju se u RijekuKoffin Kats je psychobilly punk trio iz Detroita. Ovi momci iza sebe imaju šest albuma, više od tisuću koncerata i nemaju namjeru prestati svirati svoj energični punk-psychobilly gdje god da imaju publiku. Kako zvuče u živo uvjerite se 28.07.2012. u riječkom klubu Place.

Njihova filozofija je jednostavna: “Zauvijek na turneji i svaki koncert je fešta!” U zadnje vrijeme postali su popularni i u Europi što im je dovelo nastupe s velikanima psychobilly scene kao što su Mad Sin, Nekromantix i The Meteors. Trenutno su na velikoj svjetskoj turneji koja obuhvaća preko 60-ak gradova na kojoj promoviraju posljednji studijski album ”Our Way & The Highway”.

Clockwork Psycho također su psychobilly trio, koji nam dolazi iz Ljubljane. Svoje glazbeno iskustvo skupljali su po punk, metal, Oi i HC bendovima, te svirajući klasiku. Sada su se vrlo uspješno okušali u psychobilly glazbi sa snažnim punk korijenima. Dovoljno je reći da ih čak i Koffin Katsi preporučuju organizatorima kao svoju predgrupu.

Koncert će otvoriti legendarni buzetski bend Posljednji bunker, koji kvalitetno praši svoje punk-rock-ska melodije.

Prije koncerta i između nastupa bendova uživajte u psychobilly glazbenoj selekciji, a nakon koncerta zabavlja vas vaš i naš Mr. Maki.

Objavljeno 25.07.2012.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža