Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Atmospheric predstavlja novi singl i spot

Video: Atmospheric predstavlja novi singl i spotNakon jednogodišnje pauze riječka ambient elektro pop grupa Atmospheric, koja na hrvatskoj sceni djeluje već 12 godina, predstavlja najnoviji singl ’Ne ostavljaš mi’.

Iza sebe imaju već tri nosača zvuka a javnosti su poznatiji po svojim specifičnim obradama pjesama: ’Sve sto znaš o meni’ Arsena Dedića, ’Uspomena’ Darka Rundeka, ’Nina’ Livia Morozina te ’Sve što jesi’ riječkih Putokaza.

Autor glazbe, stihova i aranžmana novog singla je Lado Bartoniček, koji uz Katju Budimčić i Marka Sedlaka čine ambientalni elektro pop trojac.Vokali na singlu su Nevena Buljan i Lado Bartoniček.

Za novi singl ’Ne ostavljaš mi’ snimljen je i video spot koji potpisuju Viena Balen i Lado Bartoniček. Spot je sniman u podmorju otoka Krka i na livadama polja Lič nedaleko od Fužina u Gorskom Kotaru. Nakladnik je Croatia records.


Objavljeno 25.10.2013.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)