Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Atmospheric - ”Samo me sanjaj”

Video: Atmospheric - ”Samo me sanjaj”Riječka glazbena trojka Atmospheric krajem 2021. godine objavila je peti studijski album ”Skrivena duga”, s kojeg sada predstavljaju singl ’Samo me sanjaj’. Ovom pjesmom zatvaraju jedno poglavlje i započinju rad na novim materijalima.

’Samo me sanjaj’ autorski u cijelosti potpisuje Lado Bartoniček, a njezin zvuk puno je čvršći i snažniji u odnosu ostale njihove pjesme. Spajanje različitih zvukova i melodija, tempa i vokala, prepoznatljiv su i autentičan potpis Atmospherica, što su ovom pjesmom još jednom potvrdili.

Pjesma koja najviše od svih s albuma naginje rock zvuku brzo ulazi u uho, uz ritam koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a njezina tema je, kao i sve ostale, ispisana inspirativnom životnom pričom.

Vokali Martine i Lade idilično su isprepleteni, a s svoj doprinos žešćem zvuku dao je gostujući basist Franjo Jardas iz riječke grupe Father.

Lado Bartoniček, Martina Majerle i Marko Sedlak albumom ”Skrivena duga” obilježili su punih dvadeset godina glazbenog stvaralaštva, artistički vrlo zanimljivog i pomaknutog od domaćeg mainstreama. Zaokruživši jedno veliko i značajno poglavlje, Atmospheric kreće u novu avanturu koja će, bez sumnje, iznijeti nove, interesantne i kreativne glazbene uratke.

Objavljeno 29.04.2022.

Vremeplov

Nikada nisam želio ništa dokazivati.
Louis Armstrong