Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Bare i Majke nakon Porina nastupaju u Stereo Dvorani

Video: Bare i Majke nakon Porina nastupaju u Stereo Dvorani555 ulaznica su već u prodaji i odlično ide pretprodaja za spektakl koji će se održati u subotu 05.05. u Stereo Dvorani...

Goran Bare i Majke, nakon vrhunskog kocerta 17.02. u Rijeci kada su predstavili novi album „Teške boje“, dolaze ponovno oduševiti riječku publiku, no ovaj put u malo intimnijem okruženju. Koncert će biti zapisan u povijesti jer je bend odabrao upravo Stereo i tu subotu za snimanje videospota za novi singl.

Kultni rock bend ovih prostora koji postoji još od kraja 1984. godine, može se zaista pohvaliti s bogatom i burnom karijerom prepunom dobrih albuma, razilaženja i velikih povratničkih koncerata. Ponovno su se okupili prošle godine i izdali album koji je nadmašio sva očekivanja.

”Teške boje” osvojile su najveći broj nominacija za ovogodišnji Porin, čak 11, i to u najprestižnijim kategorijama kao što su Hit godine, Pjesma godine, Album godine, Najbolji album rock glazbe… 555 karata koje će biti u prodaji mogu se kupiti po cijeni od 80 kn u Tunelu i Dallas Music Shopu, te na vratima Stereo Dvorane na dan koncerta po cijeni od 100 kn.

Petak 11.05. u Stereo Dvorani je rezerviran za koncert Opće Opasnosti, istinskih legendi hrvatske rock’n’roll scene. Bend koji su 1992. osnovali dvojica mladih županjaca Slaven Živanović i Pero Galić.
Godinu kasnije objavili su prvi studijski materijal na kaseti nazvan kao i bend „Opća opasnost“, dok 1994. izlazi prvi službeni album pod nazivom „Treba mi nešto jače od sna“. Upravo na tom albumu se nalaze hitovi koji su ih doveli na sam vrh tadašnjih ljestvica a pjesme kao što su „Nebeski znak“, „Opća opasnost“ i balada „Jednom kad noć“ se vrte na radio postajama sve do danas. Zadnji album „Vrati se na svijetlo“ izdaju prošle godine te ponovo počinju osvajati publiku.

Sama činjenica da su između velike konkurencije upravo oni izabrani za nastup na najvećem rock spektaklu 2011., ispred slavnog Bon Jovi-a dovoljno govori o kvaliteti ovog sastava koji napokon dolazi oduševiti riječku publiku. Cijena ulaznice je 50kn u pretprodaji (Tunel, CD Shop Dallas), 60kn na ulazu.

Subota 12.05. je razervirana za legendarnu grupu Boa, koja je nedavno vratila na scenu.„Tako lijepa“, „Mir“, „Svi tvoji poljupci“ ili „Stup od soli“ bezvremenske su pjesme zbog kojih su stekli status kultnog art-rock benda. Oni su bili jedni od onih koji su dokazali da je sofisticiranost u rocku zaista moguća i da to ima svoju konzistentnu publiku, a njihove se stilizacije mogu povezati s radom Davida Bowiea, Talking Headsa ili Petera Gabriela.

Osamdesetih godina izdali su tri albuma; „Boa“, „Ritam strasti“ i „Govor tijela“ nakon čega je uslijedila izdavačka stanka koja je prije pet godina prekinuta live izdanjem „Best of – Krug“, a publici je ponudila presjek njihovih najpopularnijih pjesama. Boa je prošle godine odlučila nastaviti svoj kreativni put i sada se vraćaju na scenu u punom sjaju – najavljuju novi album “VII” (sedam).

Cijena ulaznice je 40kn u pretprodaji (Tunel & CD Shop Dallas), 50kn na ulazu.

Goran Bare & Majke - Teške boje

Objavljeno 02.05.2012.

Vremeplov

Nitko osim nas samih ne može osloboditi naše misli... govorite djeci istinu.
Bob Marley