Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Belan & Fiumens - Jer je pjesma dio nas

Video: Belan & Fiumens - Jer je pjesma dio nas Napravljena u maniri osamdesetih godina pjesma ’’Jer je pjesma dio nas’’ je prvi put uživo izvedena na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Neno Belan i dalje pjeva o ljubavi, ali ovog puta o ljubavi prema glazbi. Za razliku od većine njegovih ljubavnih pjesama koje govore o odnosu muškarca i žene, ovog puta razmišlja o životu, značenju glazbe u njegovom životu, ali i u životima publike.

Redatelj Radislav Jovanov Gonzo je snimao spot na tri lokacije: na ovogodišnjim dvodnevnim rasprodanim koncertima za dan zaljubljenih u zagrebačkoj Tvornici kulture, u Belanovom stanu i industrijskoj zoni Rijeke.

’’Gonzo i ja imali smo u početku sasvim drugu ideju za spot, no kako je u Tvornici vladala predobra atmosfera, odlučili smo iskoristiti taj moment i zabilježiti ga u aktualnom spotu!’’, kaže Neno Belan.

Objavljeno 11.04.2015.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com