Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Boris Štok, Jonathan i Silente na Trsatskoj gradini

Video: Boris Štok, Jonathan i Silente na Trsatskoj gradini Ljeto na Gradini svoje 16. izdanje imat će na Trsatu u Rijeci u srpnju i kolovozu, a kao uvod u cijeli festival na rasporedu su tri sjajna koncerta Borisa Štoka te grupa Jonathan i Silente. (Foto: V. Tataj)

Sve otvara Boris Štok u petak 11. lipnja. Riječki glazbenik dolazi na krilima singla “Reci mi” kojim je najavio vinilno izdanje albuma “Uvijek dio mene” nominiranog za nagradu Porin.

Dan nakon njega, u subotu 12. lipnja, nastupit će Jonathan, a na domaćem terenu će još jednom pokazati zašto su jedan od naših najjačih live bendova.U nedjelju, 20. lipnja, na istoj lokaciji nastupit će Silente. Bend dolazi na krilima novog singla “Nikada ovako” koji se našao na vrhovima ljestvica najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Sva tri koncerta bit će održana u limitiranom kapacitetu, a događaj će biti organiziran sukladno sa svim u tom trenutku aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Ulaznice za sva tri koncerta kreću u prodaju u petak 28. svibnja na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

Pojedinačne cijene ulaznica su za Borisa Štoka 70 kn u pretprodaji, 90 kn na dan koncerta. Ulaznice za nastup Jonathana su 80 kn u pretprodaji, a 100 na dan koncerta, dok će za nastup Silentea u pretprodaji trebati izdvojiti 100 kn, a na dan koncerta 120 kn.


Objavljeno 28.05.2021.

Vremeplov

Kada pišem pjesmu, veći užitak mi stvara čuti nekog drugog kako je pjeva nego je sam izvoditi.
Shane MacGowan