Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Britanski matematičari TTNG se vraćaju u Rijeku

Video: Britanski matematičari TTNG se vraćaju u RijekuMiljenici riječke publike TTNG (znani kao This Town Needs Guns) se, potaknuti odličnim prošlogodišnjim koncertom u klubu Place, ponovno vraćaju u grad na Rječini.

Ovoga puta sa sobom dovode i američko čudo od djeteta Mylets. Koncert će se održati u petak 13.09.2013. u klubu Život, a ujedno će označiti otvaranje nove sezone PUK koncerata, organizatora koji nam za budućnost najavljuju mnogo lijepih gostovanja, te nastavak suradnje s izvođačima sa Sargent House etikete.

TTNG je math rock bend iz Oxforda. Sviraju od 2004. godine, a početkom godine su za Sargent House (Russian Circles, Tera Melos, Bosnian Rainbows…) objavili novi album 13.0.0.0.0, na kojem su spojili melodičnost pop glazbe sa preciznošću svojeg sviračkog umijeća.

Njihovu glazbu mogli bismo opisati kao math rock s emotivnim vokalom u najboljoj maniri indie rock/emo bendova poput Owls i American Football, koje i sam bend, uz Incubus i Make Believe, navodi kao glavne uzore.Mylets je ime iza kojega se krije Henry Kohen, najnoviji i najmlađi član Sargent House obitelji. Sargent House je ove godine objavio remasteriranu kompilaciju njegova tri EP-a, a Henry se nedavno iz Columbusa (Indiana) preselio u Los Angeles kako bi započeo rad na svom debitantskom albumu koji će izaći iduće godine. Premda kao omiljene bendove navodi King Crimson i U2, njegova glazba je čudna mješavina math rocka i elektronske glazbe, nešto između Animal Collective i Battles. Ima 18 godina i ovo će mu biti jedan od prvih europskih nastupa.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna moguće je kupiti u klubu Život (Ružićeva 2) i Nemo Pubu (Titov trg 2b). Na dan koncerta (na ulazu) cijena ulaznice iznositi će 60 kuna.Objavljeno 10.09.2013.

Vremeplov

Tko rano rani sinoć nije imao gažu!
(šala među glazbenicima)