Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Damir Urban i Siddharta snimili video ’’Strele v maju’’

Video: Damir Urban i Siddharta snimili video ’’Strele v maju’’Pjevač Siddharte Tomi M. i Damir Urban u “Strelama v maju” pričaju isti jezik pod istim nebom...

Slovenska industrial grupa Siddharta i jedan od najvećih hrvatskih glazbenika današnjice Damir Urban, snimili su zajednički single ‘Strele v maju’.

Single se nalazi na Siddhartinom albumu ‘Ultra’ koji će za hrvatsku publiku objaviti Dancing Bear records u petak 26.02. Video spot Strele v maju režirao je Matej Grginič.

Siddharta je prošlu godinu zaokružila s impresivnih dva desetljeća rada i s bogatim te značajnim prisutstvom na sceni. Veliku obljetnicu proslavili su s dva albuma, ‘Infra’ I ‘Ultra’.

‘Infra’, prvi od dva slavljenička albuma objavljen je u ljeto 2015. godine za slovensku etiketu Nikka, dok je to u Hrvatskoj učinio Dancing Bear Records. S albuma je tada skinut singl “Ledena” koji je još jednom potvrdio Siddhartin status velikih.Kako se slavlje nastavilo, Siddharta je u studenom 2015. objavila nastavak priče tj. drugi album naslovljen “Ultra” koji će napokon biti objavljen i u Hrvatskoj, i to 26. veljače kada će biti pušten u prodaju u Dancing Bear CD shopovima.

Album “Ultra” donosi 10 pjesama, i upravo je s njega skinut singl “Strele v maju” (feat. Urban). U tom singlu lako ćete prepoznati Urbanov snažan vokal koji ga je uz sličnu percepciju svijeta, doba i aktualnih događanja i spojio sa Siddhartom.

Pjevač Siddharte Tomi M. i Damir Urban u “Strelama v maju” pričaju isti jezik pod istim nebom.

Albume “Infra” i “Ultra” su članovi benda snimili u Studiu 13, vlastitom studiju u Ljubljani, a nakon 16 godina producentske palice se opet prihvatio Dejan Radičević.

Povodom 20. rođendana, bend je u ponedjeljak 15.02. održao cjelovečernji live koncert na RTV Slovenija.

Koncertnu promociju albuma ‘Infra’ I ‘Ultra’ Siddharta će održati 24. ožujka u Tvornici Kulture. Ulaznice su puštene u prodaju po cijeni od 55 kn.

Na dan koncerta cijena će iznositi 70 kn. Kupiti se mogu u Tvornici Kulture te u sustavu Eventim.hrObjavljeno 03.03.2016.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)