Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dark O Metal Fest III

Video: Dark O Metal Fest IIIVideo, u vlastitoj produkciji Udruge Ri Rock, donosi najavu za ovogodišnji Dark O Metal Fest s prizorima uvijek zanimljive bivše tvornice papira Hartera na kojoj se festival i odvija te samog kanjona Rječine u Rijeci. Također donosi najavu nastupajućih bendova, ovogodišnji program te prizore s prošlogodišnjih brojeva festivala.

Dark O Metal Fest III ove godine održava se od 12.08.2016. do 14.08.2016. s time da je ponedjeljak neradni dan. Poziv je upućen svim ljubiteljima žestokih nota da se zapute u Rijeku na tri dana zabave, kupanja na plažama, uživanja uz dodatni program i ono najbitnije glazbe i druženja generacija.Uz popuste na putovanje vlakom na festival od 40% organizatori festivala ponudili su potpuno besplatan prijevoz od festivala do obližnje plaže i natrag, razne umjetničke performanse, zasebnu sobu s zabavnim igrama, šetnje kroz prirodu, izuzetnu cijenu ulaznica gdje festivalska ulaznica iznosi 100kn, povoljnu cijenu jela i pića te ono najbitnije nastupe čak 19 bendova od kojih su i dva svjetski poznata metal benda Schirenc Plays Pungent Stench iz Austrije i God Dethroned iz Nizozemske, lokalne heroje One Piece Puzzle te Hrvatski najjači metal bend Infernal Tenebra iz Pule.

Zanimljivost koju su organizatori ponudili je nešto drugačiji dizajn ulaznica koje su praktično izrađene da stanu u pretinac svakog novčanika i tako spriječe gubitak iste.

Ulaznice su ubrzo izlaze u pretprodaju u Dallas Music Shopu u Rijeci, Dirty Old Shopu u Zagrebu i preko Eventim sustava što znači da će se ulaznice moći kupiti diljem cijele Hrvatske, Balkana i Europe.

Posjetitelji su također u mogućnosti ove godine nabaviti i službene Dark O Metal Fest majice i kapa šilterice po cijeni od 70kn za majice i 35kn za kape. Te ih je moguće naručiti putem maila: darkometalfest@gmail.com s nazivom ”ŽELIM MAJICU/ KAPU ”. Uz ime i prezime potrebno je poslati adresu, veličinu majice i žensko/muški kroj koji žele, koliko komada te broj telefona. U cijenu nije uračunata poštarina.

Objavljeno 14.06.2016.

Vremeplov

Svatko tko se bavi glazbom a kaže da mu popularnost nije bitna, taj ili laže ili je glup. Mislim da sam bio jasan.
Toni Aničić Koja (Đubrivo)