Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Distuneov Summer Edition

Video: Distuneov Summer Edition Distuneov Summer Edition u mjesecu srpnju kombinira psychodelični rock s ambijetlanim post-rockom; sve zajedno u novo glazbeno- vizualno putovanje.

O na sebi svojstven način kroz post-rock izirčaj stvara ambijetlanu zvučnu sliku, dok austrijski Dead End Friends sprema svoj bučni stoner & psychodelic rock set. Razbijanje svakodnevnice u pravom smislu riječi.

O nije samo slovo. O je krug i u isto vrijeme ima šesteročlanog benda koji dolazi iz pograničnog područja Njemačke i Nizozemske, točnije iz okolice Aachena (Njemačka).

Osnovan u ljeto 2010. godine sa ciljem stvaranja atmosferične glazbe - ona odvodi publiku na turbulentno putovanje između ambijentale i post-rocka, suptilno odajući glazbene početke članova benda koji sežu u punk/ hardcore.Dead End Friends dolaze iz Graza i stvaraju mješavinu stoner rocka s psihodeličnim utjecajima i crticom punk rocka izgrađujući pjesme postepeno do vrhunca. Difuzno okruženje koje zahtjeva punu i ekstatitčnu snagu, ali u isto vrijeme nježnu i uhu ugodnu zamotanu melodiju.

Dead End Friends odvest će vas na patetično putovanje kroz vaš užasavajući tok svijesti.Za vizulano obogaćivanje samog koncerta pobrinuti će se Željko Bašković koji svoj rad opisuje sljedećim riječima: ”U radu prvenstveno koristim primitivne optičke uređaje i mehaničke naprave te uz njih eksperimentiram sa modernom video tehnologijom i već poznatim likovnim načinima. Inspirira me mediteran i industrija, što je i vidljivo u radovima.”

Mjesto: dvorište Omladinskog hostela Rijeka (Šetalište XVII divizije, 23)
Početak: 21.30h
Dan i datum: nedjelja, 14.07. 2013.
Ulaznice: 25 / 35kn
Pretprodajna mjesta: Dallas music shop-Rijeka, Glazbeni centar Rijeka

Objavljeno 29.06.2013.

Vremeplov

Stvaram glazbu koju i sama želim slušati i za koju želim da je drugi čuju.
Dido