Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Dvodnevni rock ritam na Trsatskoj gradini

Video: Dvodnevni rock ritam na Trsatskoj gradiniGlazbeni program „U rock ritmu“ nastavlja se uz predivnu kulisu Trsatske gradine sjedinjujući snage iskonskih rock korijena i modernog popa mračnijeg senzibilitet. (Foto: K. Barišić)

Publika će moći uživati u dvodnevnim nastupima bendova: The Siids, The Black Room, Midnight Band, Old School Band, Što, Kaj Rock, Grupa Arsenal.

Povodom 30 godina djelovanja HGU PGŽ nastavlja s programima pod nazivom ”U rock ritmu” u kojem su u prvom planu povijesne lokacije na kojima se glazba, prvenstveno kroz rock izričaj izvodila uživo. Jedna od njih je i Trsatska gradina na kojem se spremaju vrhunski koncertni provodi.

U srijedu 19.07. jednodnevni ”Old Rock Summer Festival” u režiji udruge LP Rock gdje nas očekuje osim ”lokalnih” znalaca iz Old School Banda i Midnight Banda i dolazak posebnih gostiju: Grupa Arsenal iz Pule te Što, kaj rock iz Gorskog kotara.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 7 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 8 eura.

satnica:
20h vrata:
21h Arsenal
21.45h Što, kaj rock
22.30h Old School Band
23.15h Midnight bandU četvrtak 20.07. dobitnu glazbenu kombinaciju čine riječki bendovi The Siids i The Black Room. Plesna energija i mračna melankolija formula su zaraznog zvuka koji će razgibati publiku na Trsatskoj gradini. Oba benda će po prvi puta na domaćem terenu osim uspješnica s prethodnih odsvirati i potpuno nove stvari koje će se naći na nadolazećim albumima.

satnica:
20h vrata
21h The Black Room
22h The Siids

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 8 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i preko sustava Entrio. Na dan koncerta cijena im skače na 11 eura.

Važna napomena: u slučaju vremenskih neprilika koncert(i) se otkazuje(u).


Objavljeno 18.07.2023.

Vremeplov

Ružnoća je na neki način superiorna ljepoti zato što traje.
Serge Gainsbourg