Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Grad - koncertna promocija albuma ”Brdo”

Video: Grad - koncertna promocija albuma ”Brdo”U protekle tri godine Grad je uspješno proslavio 35 godina postojanja, odradio niz aktivnosti oko izdavanja Best Of/Band On albuma, koncertno uigrao novu postavu, ali i marljivo pripremao potpuno novi materijal.

Već dobro prihvaćeni singlovi ”Deset”, ”Sjever” i ”Top” uz novih šest pjesama zaokružuju cjelinu u novi samostalni album pod imenom ”Brdo”. Službena riječka koncerta promocija zakazana je za petak, 12.5. u Pogonu kulture.Priča o bendu Grad priča je o riječkoj glazbenoj sceni sredinom 80-ih. To je razdoblje u kojem izravno s riječkih dokova na koncertne podije cijele bivše države slijeću vodeći riječki bendovi, između koji zasluženo mjesto zauzima grupa Grad. Upravo su oni u svim napisima koji su pratili bilo skupne, bilo pojedinačne nastupe riječkih sastava isticani kao perjanice cijele scene.

Objavljivanje debitantskom albuma ”Ljudi” (1991.) riječki Novi list proglašava jednim od najvažnijih događaja u povijesti riječke scene, odajući priznanje dosadašnjem beskompromisnom i upornom radu. Njihovu glazbu sve ove godine karakterizira energičan novovalski rock s puno melodioznosti i upečatljivom lirikom.

Uigrana i zarazna energija na živim nastupima samo su potvrda utjecaja i dan danas, što najbolje opisuje i jedna od njihovih definicija: ”Grad nije bend, Grad je dijagnoza.”

Grad su Orijen Modrušan i Igor Stevanović na gitarama, Dean Škaljac vokal, Branko Kovačić bubanj te Sergej Hofman na bassu.

Ulaznice:
Early bird pretprodaja 8 € (do 28.02.)
Pretprodaja 10 € (01.03. do 11.05.)
Na dan koncerta 13 € (12.05.)

Prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka // Entrio

Objavljeno 17.02.2023.

Vremeplov

Sve je u rukama. Da bi ste dobili zvuk koji želite, morate točno znati gdje dodirnuti žice i točno koliki pritisak upotrebiti. Morate naučiti to osjetiti. U tom slučaju bas govori.
Jaco Pastorius