Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: High5 - promocija albuma u Rijeci

Video: High5 - promocija albuma u RijeciHigh5, petorka koja je napokon uspjela, tjedan dana nakon najavljene koncertne promocije dugoočekivanog albuma u Tvornici stižu i u riječki Pogon Kulture.

Promocija njihovog prvog albuma iz 2015. je postavila nove standardne na sceni, te su postigli ono što nitko, a vjerojatno još dugo i neće uspjeti, a to je da su rasprodali Tvornicu s albumom prvijencem.

Naziv drugog albuma je “Backstage Boys”, a Visokih 5 najavljuju vrhunski koncert nakon što su na ovogodišnjem Drito iz Tvornice festivalu dokazali da su jedna od najboljih, ako ne i najbolja, regionalna hip hop skupina.

”Mama napokon sam uspio”Novi spot za drugi single s albuma ”Kebile” rađen je u produkciji Red Eye View-a, režirao ga je Marko Dalić, njihov dugogodišnji prijatelj koji je već radio nekoliko spotova Kuku$u i Riđem za solo stvari.

“Ovu stvar smo odabrali jer smo željeli gurnuti van nešto što neće zvučati kao tipičan trap s kojim nas ljudi povezuju, jer na njoj repamo sva petorica i jer je pjesma bila prigodna za snimiti neki mračniji, bizarniji spot”, kažu iz High5.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 40 kn, a kupiti se mogu u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 60 kn.

Objavljeno 27.04.2018.

Vremeplov

Imam taj glupi talent za te glupe tinejdžerske pjesmice...
Paul Anka