Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Japanska post-rock institucija Mono u Rijeci

Video: Japanska post-rock institucija Mono u RijeciDrugi headliner Impulse festivala je japanski post-rock bend Mono koji će nastupiti u srijedu, 22. travnja 2015. u OKC-u Palach.

U sklopu svoje europske turneje po prvi put će svirati u Rijeci, gdje će promovirati svoja dva studijska EP-a The Last Dawn i Rays of Darkness izdana u studenom 2014. godine.

Mono je jedan od nekoliko bendova koji su definirali suvremeni post-rock, svoj stil su izgradili nizom albuma obilježenim instrumentalnom, atmosferičnom, na momente i filmičnom glazbom, a ako bi iz bogatog opusa trebali izabrati jednu ploču, preporuka je sjajni Holy Ground: NYC Live With The Wordless Music Orchestra, live album iz 2010. na kojem bend svira u pratnji 24-članog orkestra.

Njihovi su live nastupi intenzivni, intimni i izrazito emotivni, a u zvuku im se prepoznaju shoegaze i noise utjecaji uz one eksperimentalnog rocka te klasične i suvremene ozbiljne glazbe. Okosnica Mono zvučnih performansa je ekstremna dinamika, gdje melodična i atmosferična putovanja često završavaju u buci i kaosu.Podsjetimo, iza naziva Impulse (20. 4. 2015. - 26. 4. 2015.) stoji višednevno festivalsko događanje kojem je osnovni cilj promocija urbane kulture, posebno njenog glazbenog segmenta.

U sedam proljetnih dana u Rijeci će se održati niz manifestacija koje kroz različite medije i umjetničke forme promišljaju glazbu i otvaraju nove, drugačije poglede.

Impulse festival drugu godinu za redom organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci.

Uskoro donosimo informacije o cijenama ulaznica i ovlaštenim prodajnim mjestima.

Objavljeno 23.01.2015.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger