Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Japanska post-rock institucija Mono u Rijeci

Video: Japanska post-rock institucija Mono u RijeciDrugi headliner Impulse festivala je japanski post-rock bend Mono koji će nastupiti u srijedu, 22. travnja 2015. u OKC-u Palach.

U sklopu svoje europske turneje po prvi put će svirati u Rijeci, gdje će promovirati svoja dva studijska EP-a The Last Dawn i Rays of Darkness izdana u studenom 2014. godine.

Mono je jedan od nekoliko bendova koji su definirali suvremeni post-rock, svoj stil su izgradili nizom albuma obilježenim instrumentalnom, atmosferičnom, na momente i filmičnom glazbom, a ako bi iz bogatog opusa trebali izabrati jednu ploču, preporuka je sjajni Holy Ground: NYC Live With The Wordless Music Orchestra, live album iz 2010. na kojem bend svira u pratnji 24-članog orkestra.

Njihovi su live nastupi intenzivni, intimni i izrazito emotivni, a u zvuku im se prepoznaju shoegaze i noise utjecaji uz one eksperimentalnog rocka te klasične i suvremene ozbiljne glazbe. Okosnica Mono zvučnih performansa je ekstremna dinamika, gdje melodična i atmosferična putovanja često završavaju u buci i kaosu.Podsjetimo, iza naziva Impulse (20. 4. 2015. - 26. 4. 2015.) stoji višednevno festivalsko događanje kojem je osnovni cilj promocija urbane kulture, posebno njenog glazbenog segmenta.

U sedam proljetnih dana u Rijeci će se održati niz manifestacija koje kroz različite medije i umjetničke forme promišljaju glazbu i otvaraju nove, drugačije poglede.

Impulse festival drugu godinu za redom organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci.

Uskoro donosimo informacije o cijenama ulaznica i ovlaštenim prodajnim mjestima.

Objavljeno 23.01.2015.

Vremeplov

Bajke su predivne.
Syd Barrett (Pink Floyd)