Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Koncert The Bonnevilles u Rijeci!

Video: Koncert The Bonnevilles u Rijeci!Garage/blues duo The Bonnevilles iz Sjeverne Irske prvi put stiže u Rijeku. Koncert će se održati u utorak 17.04.2018. s početkom u 21:00 u popularnoj The Beertiji/Klub.u.

Radi se o jednom od najzapaženijih europskih garažnih rock bendova. The Bonnevilles je formiran prije deset godina, a ubrzo nakon što su gitarist i pjevač Andrew Andy McGibbon i bubnjar Chris McMullan krenuli skupa svirati objavili su i prvi album ”Good Suits & Fightin’ Boots”.

Eksplozivna energija njihovih pjesama i autentičan žanrovski izričaj publiku su osvojili ”na prvu”, a bend se brzo nakon toga probio i u SAD-u. Posljednja dva albuma objavili su za Alive Records, a 2015. svirali su na prestižnim festivalima The Deep Blues Fest i Juniors Juke Joint te diljem SAD-a.

Posljednji album ”The Arrow Pierced My Heart” objavili su 2016. godine. Albumom su dokazali kako uspješno ujedinjuju nasljeđe irskog folka s prvoklasnim bluesom, a da sve skupa zvuči kao potpuno novi žanr.Novi album ”Dirty Photographs” objavljuju upravo danas, a sudeći po prvim kritikama, radi se o još jednom sjajnom albumu dvojca iz Sjeverne Irske koji će sigurno naći put do još šire publike.

Ulaznice za riječki koncert u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 40 kuna.Na dan koncerta ulaznice će biti 60 kn.Službena prodajna mjesta:The Beertija na Trsatu, Slavka Krautzeka 12Dallas music shop, Splitska 2a.

Objavljeno 13.04.2018.

Vremeplov

Za manju svotu novaca koje ćete dati za BigMac i Coca-Colu možete kupiti svjež kruh, kvalitetan komad čistog mesa ili lijep komad sira. U tome ćete uživati puno više.
Steve Albini