Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Koncertno predstavljanje Distune promotiona i udruge Škatula

Video: Koncertno predstavljanje Distune promotiona i udruge ŠkatulaDrugog dana 36. izdanja Ri Rock festivala čeka nas bogat program s slijedećim rasporedom...

Radionica, tribina i predavanje za bendove i DJ-eve o radu udruga ZAMP i HGU-u uz moderatora Udruge Ri Rock, Vanje Kauzlarića i moderatora Udruge Škatula, Damira Batarelo održati će se u Galeriji SKC u Palachu s početkom u 18:00.

U sklopu drugog dana 36. Ri Rock festivala čeka nas predavanje o autorskom pravu za glazbenike u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja ZAMP ,pod nazivom „INTRO“. Na „INTRO“ predavanja predavanjima skladatelji, tekstopisci, aranžeri, glazbenici, snimatelji i producenti, kroz praktične primjere „od sobe do stagea“, mogu saznati sve o načinima zaštite svojih djela, ostvarivanju autorske naknade kroz javna emitiranja i izvođenja te važnosti poštivanja autorskih prava.

Radionice „INTRO“ već su posjetile mnoge hrvatske gradove poput Zagreba, Splita, Osijeka, Šibenika, Karlovca, Županje, Pazina, Siska, Zaboka i Čakovca. Mladi glazbenici koji su prisustvovali dosadašnjim radionicama ističu kako je riječ o veoma kvalitetnim susretima koji su im uvelike pomogli u svakodnevnim problemima s kojima se susreće jedan mladi bend.

Distune promotion i Udruga Škatula u Palachu koncertno predstavljaju How Did He Die (Rijeka) i Elyn Porter (Labin). Početak koncerta je u 21:00, a ulaznice koštaju 15,00kn.

HOW DID HE DIE (Rijeka)

Sasvim novi opatijsko-riječki hardcore punk bend koji ne zvuči kao da klinci pokušavaju kopirati vlastite uzore nego su jednostavno gnjevni na postojeće stanje društva u kojem se nalaze. Ako su NO ARMY i CUT THE CORD bili početak onda je HOW DID HE DIE logičan nastavak u kojem se svira što kraće, nalik 80’s hc bendovima. Pissed off’ kako i sami za sebe kažu. Prvi pravi nastup u Rijeci.ELYN PORTER (Labin)

Bend je osnovan, gotovo samo u svrhu sviranja jednog koncerta, ali negdje usput odlučeno je da im to neće biti prvi i posljednji koncert, jer se kroz svirku i druženje stvorila međusobna komunikacija i ljubav prema tome što rade.

Nisu pokušavali definirati koju vrstu muzike sviraju, pošto tu ima pomalo rocka, grungea, stoner rocka, a nakon prvog koncerta nazvali su ih modern rock n’ roll bendom.


Objavljeno 02.12.2014.

Vremeplov

Čovjek određuje kvalitetu prema nekom svom afinitetu.
Cane (Partibrejkersi) intervju za RiRock.com