Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Koncertno predstavljanje Distune promotiona i udruge Škatula

Video: Koncertno predstavljanje Distune promotiona i udruge ŠkatulaDrugog dana 36. izdanja Ri Rock festivala čeka nas bogat program s slijedećim rasporedom...

Radionica, tribina i predavanje za bendove i DJ-eve o radu udruga ZAMP i HGU-u uz moderatora Udruge Ri Rock, Vanje Kauzlarića i moderatora Udruge Škatula, Damira Batarelo održati će se u Galeriji SKC u Palachu s početkom u 18:00.

U sklopu drugog dana 36. Ri Rock festivala čeka nas predavanje o autorskom pravu za glazbenike u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja ZAMP ,pod nazivom „INTRO“. Na „INTRO“ predavanja predavanjima skladatelji, tekstopisci, aranžeri, glazbenici, snimatelji i producenti, kroz praktične primjere „od sobe do stagea“, mogu saznati sve o načinima zaštite svojih djela, ostvarivanju autorske naknade kroz javna emitiranja i izvođenja te važnosti poštivanja autorskih prava.

Radionice „INTRO“ već su posjetile mnoge hrvatske gradove poput Zagreba, Splita, Osijeka, Šibenika, Karlovca, Županje, Pazina, Siska, Zaboka i Čakovca. Mladi glazbenici koji su prisustvovali dosadašnjim radionicama ističu kako je riječ o veoma kvalitetnim susretima koji su im uvelike pomogli u svakodnevnim problemima s kojima se susreće jedan mladi bend.

Distune promotion i Udruga Škatula u Palachu koncertno predstavljaju How Did He Die (Rijeka) i Elyn Porter (Labin). Početak koncerta je u 21:00, a ulaznice koštaju 15,00kn.

HOW DID HE DIE (Rijeka)

Sasvim novi opatijsko-riječki hardcore punk bend koji ne zvuči kao da klinci pokušavaju kopirati vlastite uzore nego su jednostavno gnjevni na postojeće stanje društva u kojem se nalaze. Ako su NO ARMY i CUT THE CORD bili početak onda je HOW DID HE DIE logičan nastavak u kojem se svira što kraće, nalik 80’s hc bendovima. Pissed off’ kako i sami za sebe kažu. Prvi pravi nastup u Rijeci.ELYN PORTER (Labin)

Bend je osnovan, gotovo samo u svrhu sviranja jednog koncerta, ali negdje usput odlučeno je da im to neće biti prvi i posljednji koncert, jer se kroz svirku i druženje stvorila međusobna komunikacija i ljubav prema tome što rade.

Nisu pokušavali definirati koju vrstu muzike sviraju, pošto tu ima pomalo rocka, grungea, stoner rocka, a nakon prvog koncerta nazvali su ih modern rock n’ roll bendom.


Objavljeno 02.12.2014.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash