Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kraj Programa - ”Budi Netko”

Video: Kraj Programa - ”Budi Netko” Riječki bend Kraj programa objavio je spot za pjesmu ”Budi netko” s albuma ”Ovdje Pripadam”. Ovo je treći video uradak sa spomenutog albuma s kojim, kako kažu iz benda, zaključuju priču oko drugog albuma i najavljuju rad na novom materijalu.

Došlo je vrijeme da napravimo nešto novo u ciklusu ”Ovdje Pripadam” te smo se odlučili snimiti spot za jednu od najdražih nam pjesama sa albuma, ”Budi Netko”. Htjeli smo se okušati u ulogama vlogera te prenijeti dio naše svakodnevnice i na taj način prikazati naš ”život” u bendu i oko njega.
Spot je sniman u potpunosti Huawei P20 mobilnim telefonima kako bi na autentičan način stvorili tu vlog atmosferu. Scenarij za spot nismo radili već je svaki član imao potpunu kreativnu slobodu.
Sami vlogovi snimani su na raznim lokacijama u više gradova kao što su Rijeka, Dramalj, Šilo, Zagreb, dok smo svirku benda snimali uz more, pored stadiona Kantrida u Rijeci. Prijatelji koji su nam se pridružili u snimanju su nam uvelike pomogli da snimimo sjajne kadrove svirke benda i na tome im se svima ovim putem zahvaljujemo. Nadamo se da su se zabavili koliko i mi.
Spot je editirao naš Luka Filipan, tako da možemo reći da smo idejno i izvedbeno spot snimili sami od početka do kraja. Nadamo se da ćete uživati u gledanju koliko smo mi u snimanju, poručili su iz benda.

Objavljeno 06.08.2018.

Vremeplov

Iza određene točke, glazba više nije moja. Vaša je…
Phil Collins