Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kraj Programa i Ochi u Beertiji

Video: Kraj Programa i Ochi u BeertijiKoncertna zima donosi nam dvostruki nastup i klubsku live promociju novog materijala domaćih pop-punk / post-hardcore bendova Kraj Programa i Ochi.

Kraj Programa je pop/punk/rock bend nastao krajem 2011. godine suradnjom četvorice prijatelja i kolega iz riječko-crikveničkih bendova (Invert, MBurns, TOST…). Ðina Škulić, takoder prijateljica ostatka benda, se pridružila četvorci na vokalnim dužnostima nedugo nakon okupljanja samog benda.

Nakon nekoliko izmjena članova, Kraj programa je od 2017. u trenutnom sastavu: Đina Škulić (vokal), Igor Klanfar (bubanj/prateći vokal), Dino Ivelja (bas), Luka Filipan (gitara), Ivan Brajković (gitara).Bend iza sebe ima dva albuma, ”Kraj Programa”, izdan 2013. godine te ”Ovdje Pripadam” koji je predstavljen krajem 2015.godine. Nakon dva ”long play” uratka izdaju Ep sa 4 nove pjesme od kojih su naslovna ”Oči u oči” i Kule od karata dobile video spotove koje su osmislili i do kraja izveli sami članovi benda.

”Singl” sa EP-a, ”Kule od karata’ re-izdan je pod okriljem Dallas Records, što je bio uvod za novi singl u 2022. ”Srce na dlanu” za koji je snimljen video uradak, također u režiji samog benda.Ochi su post-hardcore / grunge bend nastao u Rijeci 2021. godine. Njihova je muzika kaotično putovanje obilježeno osjećajima straha, otpora, propadanja i prihvaćanja koje prate oštri riffovi, masni bass i kidajući refreni. Kroz svoje pjesme provlače izmišljene scenarije temeljene na subjektivnoj percepciji stvarnih događaja.

Kako je sve subjektivno, svoju percepciju definiramo sami. Tako je i na slušatelju da si sam nađe značenje njihove glazbe.Prvo izdanje, EP “Tremor” izašlo je na ljeto 2021. godine pod okriljem Geenger Records-a. Bend trenutno sprema svoje novo izdanje, koje će izaći početkom iduće godine.Objavljeno 31.12.2022.

Vremeplov

Ja na razvoj tehnologije gledam u smislu da će tehnologija samo brisati granice, tako da neće biti potrebno da definiramo imamo li elektronsku ili kakvu drugu glazbu, već će muzika biti samo muzika.
Kiril Džajkovski