Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Krankšvester u Pogonu!

Video: Krankšvester u Pogonu!Hip hop duo Krankšvester, vlasnici ”Gabera”, najvećeg underground hita 2017., dolaze u riječki Pogon kulture u subotu 14. travnja. Novi susret s riječkm publikom bit će prilika da koncertno predstave album ”Krankšvester IV”.

Sett i 3Ki Stil ”organiziraju šutke” već gotovo deset godina, postavši prepoznatljivi od samog početka po otrovnim rimama i tvrdim beatovima.Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja sve dok u proljeće 2017. nisu izbacili ”Gaber”, ultimativnu party himnu i bez sumnje najveći regionalni underground hit godine. Naklon rave/eurodance/gaber kulturi preuzeo je primat na njihovom aktualnom albumu ”Krankšvester IV” kojeg su, prije objave, predstavila još dva izuzetna singla ”Zli kurac” i ”Što ti znaš o tome”. Njima se ovih dana pridružio i sjajan video za ”Retardiranu”, nastavivši zvjezdani niz singlova i potvrđujući Krankšvester kao jednu od najvećih domaćih live atrakcija.

Nakon sjajnog nastupa na festivalu ”Drito iz Tvornice” i rasprodanog koncerta (u ovom trenutku ostalo je zadnjih 50 ulaznica) u Velikom pogonu Tvornice kulture bend konačno stiže u riječki Pogon kulture.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 50 kn, a kupiti se mogu u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 70 kn.

Objavljeno 03.04.2018.

Vremeplov

Ne mislim da uspjeh iznenada dođe i da je čovjek onda sretan. Nije tako. Ako ljudi to misle, jako će se razočarati.
Michael Hutchence (INXS)