Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Krankšvester u Pogonu!

Video: Krankšvester u Pogonu!Hip hop duo Krankšvester, vlasnici ”Gabera”, najvećeg underground hita 2017., dolaze u riječki Pogon kulture u subotu 14. travnja. Novi susret s riječkm publikom bit će prilika da koncertno predstave album ”Krankšvester IV”.

Sett i 3Ki Stil ”organiziraju šutke” već gotovo deset godina, postavši prepoznatljivi od samog početka po otrovnim rimama i tvrdim beatovima.Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja sve dok u proljeće 2017. nisu izbacili ”Gaber”, ultimativnu party himnu i bez sumnje najveći regionalni underground hit godine. Naklon rave/eurodance/gaber kulturi preuzeo je primat na njihovom aktualnom albumu ”Krankšvester IV” kojeg su, prije objave, predstavila još dva izuzetna singla ”Zli kurac” i ”Što ti znaš o tome”. Njima se ovih dana pridružio i sjajan video za ”Retardiranu”, nastavivši zvjezdani niz singlova i potvrđujući Krankšvester kao jednu od najvećih domaćih live atrakcija.

Nakon sjajnog nastupa na festivalu ”Drito iz Tvornice” i rasprodanog koncerta (u ovom trenutku ostalo je zadnjih 50 ulaznica) u Velikom pogonu Tvornice kulture bend konačno stiže u riječki Pogon kulture.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 50 kn, a kupiti se mogu u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 70 kn.

Objavljeno 03.04.2018.

Vremeplov

Možda vam je poznato da neki antropolozi smatraju glazbu prvim od svih umjetničkih načina izražavanja ljudske rase, koji je uobličen još u vremenima davno prije naprednih civilizacija Maya, Egipta, Sumera... još tamo u pećinama, dok su ljudska bića mumljala i žvakala meso životinja i pripadnika suparničkih plemena.
Luda Furlan Zaborac (The Bambi Molesters)