Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Krk Etno Fest: Pul Kaštela Info

Video: Krk Etno Fest: Pul Kaštela InfoZajedno s novim partnerom, udrugom Kreativni Krk, riječki Distune promotion pokrenuo je s novi festival...

Ovaj put u fokusu su etno i world music ispod zidina Frankopanskog kaštela.
Za svoje prvo izdanje koje je na rasporedu u petak, 11.6. i u subotu 12.6. glazbene goste čini kombinacija renomiranih imena do premijernih gostovanja.

Na premijerno izdanje dolazi Tamare Obrovac koja i otvara festival. Ovoga puta će nas počastiti u formi dueta: Tamara Obrovac glas i Uroš Rakovec gitara / mandola. Tamarine vokalne bravure ne treba posebno predstavljati, njen je glas jednako efektan dok pjeva melodijske linije ili u izvođenju nesputanih improvizacija, dok Uroš svojim izvedbama, stvarajući fine harmonijsko-melodijske strukture, isijava neku duboku unutrašnju snagu koja savršeno zaokružuje njene autorske i izvodilačke zamisli.

Na svoj prvi krčki nastup ikada, dolazi folk rock bend Ogenj iz Koprivnice sa svježim
albumom ”Si kak jen”. Prilika je to za uvjeriti se da uz novu dimenziju, odnosno nove članove Ogenj sada promišlja na jedan još intenzivniji i drugačiji način, proširujući svoje glazbene horizonte.

Jedna od najistaknutijih hrvatskih kantautorica mlađe generacije i promotorica kantautorske scene u autorskom programu “Začarana Močvara” Nina Romić, otvoriti će drugi dan festivala. Nina nastupa s Jelenom Galić na bass gitari/kontrabasu a i u pripremi je i njen novi album čije ćemo obrise imati priliku čuti na ovom koncertnom gostovanju.

Sad već stalni gosti Krka, etno skupina iz Pazina,Veja zatvara festival. Oni na moderan način istražuju i izvode tradicijsku glazbu istarskog poluotoka. Od samoga početka svog djelovanja skupina je uzimala motive iz tradicijske glazbe istarskog poluotoka kako bi u vlastitim modernijim aranžmanima takvu glazbu predstavila publici. Inspiraciju i motivaciju crpe iz glazbe koja je ispunjavala živote njihovih predaka dajući joj novu energiju.Ulaznice su dostupne u Dallas music shopu Rijeka i preko sustava Entrio po pretprodajnoj cijeni od 60,00 kn, a na dan koncerta cijena se diže na 80,00 kn. Također, u prodaji su i festivalske ulaznice po cijeni od 100,00 kn

Krk Etno Fest: Pul Kaštela je financijski podržan i od strane Primorsko-goranske županije, Grada Krka, HUZIPa i TZ Grada Krka.

Objavljeno 08.06.2021.

Vremeplov

Da sam kojim slučajem bio jedan od The Beatlesa volio bih biti George Harrison.
Noel Gallagher (Oasis)