Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Krk Etno Fest: Pul Kaštela

Video: Krk Etno Fest: Pul KaštelaDrugi vikend u lipnju (11. i 12.6.) rezerviran je za prvo izdanje Krk Etno Festa: Pul Kaštela... (Foto: A. Radiković)

U dva dana na trgu Kamplin izmijeniti će se vrhunski glazbeni gosti i obojati atraktivnu lokaciju s etno / world / jazz / folk / blues zvukovima.

Svoj premijerni krčki nastup imati će folk rock bend Ogenj, dolazi i renomirana Tamara Obrovac u formi dueta; Tamara Obrovac glas / Uroš Rakovec gitara, mandola, tu je i Nina Romić jedna od najistaknutijih hrvatskih kantautorica mlađe generacije i promotorica kantautorske scene te etno skupina iz Pazina, Veja koja na moderan način istražuje i izvodi tradicijsku glazbu Istarskog poluotoka.

Objavljeno 28.05.2021.

Vremeplov

Živimo u vremenu potrošačke groznice. Mladi danas umjesto šetnjom po korzu ili uz more, šetaju po shopping centrima gledajući izloge. Sve se procjenjuje i važe kroz novac - novac je jedina religija. Rijeka možda uspijeva odoljeti tome bolje od ostalih centara, ali svejedno nije imuna na te promjene i bolest polako hvata maha...
Damir Urban