Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Lado Bartoniček - ”Još jednom”

Video: Lado Bartoniček - ”Još jednom”Lado Bartoniček, mnogima vjerojatno poznatiji kroz bend Atmospheric, predstavlja svoj prvi, kantautorski singl ’Još jednom’. Zvuk sasvim drukčiji od onog kojeg stvara s Atmosphericom, Ladinom samostalnom izražavanju itekako paše. (Foto: A. Bartoniček)

Ovo mu nije prvi rad rad izvan Atmospherica. Krajem 2020. objavio je svoju prvu suradnju s američkom kantautoricom Matildom Krulder ’I Am’, sjajnu indie pjesmu koja je osvojila na prvu. Suradnja se nastavila i proljetos su objavili ’Sink to Me’, vrlo radiofoničan singl kojim su najavili nove zajedničke pjesme.

Kroz samostalni projekt Lado kombinira, i odlično se snalazi u raznim glazbenim žanrovima, a najavio je i samostalni album kojim će objediniti pjesme nastajale tijekom desetak godina. O planiranom albumu Lado kaže: ”Bit će tu svega, od popa, rocka, baladi i instrumentala. Radujem se stvaranju novih pjesama i albumu.”’Još jednom’ je pjesma ska, rock zvuka, brza, dinamična i kratka! Energičan i uplifting song uz koji ćete sigurno zaplesati! Tema je ljubavna, sjetna, ali uz odličnu glazbenu kombinaciju, trenutni je mood booster!

Takav je i spot, za čiju je lokaciju odlično poslužio novi izložbeni prostor Kaštela Zrinskih u Brodu na Kupi. Crno-bijela tehnika snimanja, kolorirani detalj, jednostavne linije i minimalizam interijera, postigli su baš onaj pravi vizualni efekt koji prati ovu novu, energičnu pjesmu svestranog riječkog umjetnika.

Tekst, glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Lado, dok je i ovaj put iza kamere i fotoaparata bila Ana Bartoniček.

Objavljeno 15.07.2021.

Vremeplov

Kulturni identitet Rijeke nekad i sad očituje se po rock and rollu i subkulturi mladih.
Matko Botić, riječki kazališni dramaturg i glazbenik