Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: LET 3 su dobili svoj spomenik u Sloveniji!

Video: LET 3 su dobili svoj spomenik u Sloveniji!Riječka grupa Let3 je 20.09.2014. dobila još jedno u nizu priznanja za dugogodišnji rad na regionalnoj muzičkoj i kulturnoj sceni.

U slovenskom gradiću Sv. Jurij ob Ščavnici otkrivena je skulptura Roberta Juraka, koji je inspiraciju za najnovije djelo pronašao u ikonografiji, nekonvencionalnosti i provokativnosti grupe.

Spomenik ’’Drugačnost bogati” (Različitost obogaćuje) je težak 700 kilograma i predstavlja ideju otvorenog, naprednog razmišljanja i kreativnosti. Onoga što zastupaju inicijatori ovog događaja kulturno muzičko društvo ”Dežurni krivci” i klub ”Jama”.

Otkrivanju skulpture su prisustvovali i Let 3 koji su prigodno bili obučeni u crnu svečeničku odjeću. U okviru performansa su iz svojih karikaturalnih spolovila ispalili dva počasna plotuna u slavu firmama Zvon 1 i Zvon 2. Te firme su bile u vlasništvu mariborske nadbiskupije a napravile su ogroman dug i bankrotirale. Dug je, naravno pao na leđa slovenske države i njezinih građana, a Vatikan je smjenio vodeće ljude slovenske crkvene hijerarhije.

Pogledajte kako je to izgledalo:Poslije svečanog otkrivanja spomenika, Let3 su u rasprodanom klubu ”Jama” odsvirali ekskluzivan koncert.

Let3 su na nedavno održanom Trash Film Festivalu u Varaždinu dobili počasnu nagradu ”Zlatna motorka” za nemjerljivi doprinos razvoju trash kulture.

Bend je nedavno s poznatom umjetnicom Vlastom Delimar snimio spot za aktuelni singl ’’Divljakuša’’.

Objavljeno 05.10.2014.

Vremeplov

CD-i... Potpuno korporativni proizvod. izgledaju prejeftino i bez duše, ne mirišu na ništa.
Evan Dando (Lemonheads)