Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Let3 na KnockOut Snow Festivalu

Video: Let3 na KnockOut Snow FestivaluRiječka rock grupa Let 3 pridružuje se festivalu koji uspješno spaja sport i glazbu. KnockOut Snow Festival vraća se u Francusku a mali grad Orcieres u južnim Alpama biti će domom tisućama mladih iz cijele regije u terminu od 28.12. do 04.01.2014. te početkom sljedeće godine od 04. – 11.01. 2014.

Osim riječke grupe Let 3 KnockOut Snow Festival ove godine predstavlja i zagrebačku rock grupu Hladno pivo te Gorana Bareta i Majke, DJ dvojac Frankie Headfors, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.

Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u terminu od 04. – 11. 01.2014. iznosi 2390 kn. Popust od 300 kn očekuje prvih sto kupaca KockOut zimske avanture.Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .

Objavljeno 02.09.2013.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel