Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Let3 u riječkoj luci dočekao dragocijeni teret iz Njemačke

Video: Let3 u riječkoj luci dočekao dragocijeni teret iz NjemačkePripreme za veliki koncert Leta 3 u Laubi i otkrivanje spomenika ”Angela Merkel sere” bliže se kraju...

Na društvenim mrežama bend redovno obavještava fanove o svim aktivnostima koje se poduzimaju da bi te večeri, 25.04., svi posjetioci Laube doživjeli europsko proljeće na pravi način

Poslije prethodnog priopčenja Odbora za izradu spomenika, u kojem je objavljeno da se probna govna očekuju već 14.04. u popodnevnim satima, Mrle je posjetio i gradilište na kojem nastaje skulptura ”Angela Merkel sere” kako bi dao do znanja da gradnja teče po planu.

Mrletov izvještaj s gradilišta možete pogledati na Youtube kanalu Leta 3 u prvoj epizodi Mrle TV-a.Kako bi dokazali da će u Laubi svi koji žele dobiti svoju porciju govana, Mrle i Prlja su snimili izvještaj iz riječke luke u kojoj su dočekali pošiljku s dragocijenim teretom.”Angela Merkel nam je poslala prvi paket govana iz Reichstaga. Naime, naš čovjek koji je ekspert za analizu govana tamo gore u kanalizaciji, točno je odabrao baš prava govna Angele Merkel. To su govna koja idu u naš kip koji se upravo radi. On ima u sebi jedan spremnik koji na određeni način ispušta govna i sere po svima onima koji to budu željeli... Bit će za svih, koliko god treba. Za cijelu Europu, bit će za Grčku, bit će za cijelu regiju, bit će za Čačak,” objasnio je Let 3.

Mrle i Prlja su još poručili, da im se sviđa izjava kardinala Bozanića protiv banaka i da napokon crkva i Let3 misle isto ”kao dva oka u glavi”, pa su otkrili kome će poslati pola sadržaja prvog paketa: ’Polovinu govana bi odvojio za spomenik, a pola bi poslao ovoj ’našoj debeloj’ gore… Debela i Angela Merkel ko dva oka u glavi’.

Uz ova dva para očiju u jednoj glavi Let 3 promovira još jedan ’par očiju u jednoj glavi’, a to su - dolar i euro.

Novi muzičko-scenski koncept, koji će bend prikazati u Laubi, zaokružiti će i novi kostimi koje će izraditi poznati hrvatski dizajner Juraj Zigman.

Mrle je posjetio Zigmana u njegovom riječkom studiju i podijelio s fanovima snimke prvih skica novih kreacija.

Na koncertu u Laubi koji će biti odmah po otkrivanju spomenika, Let 3 će dvaput odsvirati potpuno nov materijal pripremljen za sljedeći album.

Objavljeno 23.04.2015.

Vremeplov

Ono što me razbjesni je kada mi sedam ili osam svinja iz diskografske kuće govori što da obučem.
Sinead O’Connor