Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Melodični, punk i metalizirani hardcore bendovi u petak u klubu Place

Video: Melodični, punk i metalizirani hardcore bendovi u petak u klubu PlaceKolektiv ”Indi i Zded” otvara novu sezonu koncerata pod svojom organizacijom ovaj petak 21.9. u klubu Place. Ugostit će dva mlada benda...

Fraktura mozga postoji još od 2002. godine, sviraju melodični punk rock na tragu NOFX i sličnih bendova, a svirali su sa svim relevantnijim i nerelevantnijim bendovima domaće i regionalne punk scene, te prošli gotovo cijelu Hrvatsku. Međutim, nikada nisu svirali u Rijeci.

Ova povijesna nepravda se morala što prije ispraviti, tako da su pozvani u Place. Usput rečeno, s njihove bandcamp stranice moguće je besplatno skinuti dva njihova albuma, ”Na nuli” iz 2006. godine, te najnoviji ”Frakturko”, koji je zapravo split-album sa zagrebačkim punkerima Mašinko. Nedavno su snimili i spot za pjesmu ”Rudi, Budha i ja” kojega možete vidjeti, ako nigdje drugdje, na YouTube-u.Snob je samo prividno novo ime na domaćoj glazbenoj sceni jer njegovi članovi sviraju zajedno od 2008. godine, a bend je zapravo nastavak hardcore/punk kvarteta Pillow Pack, koji je djelovao još od 2002. godine. Promijenivši stil glazbe, odlučili su promijeniti i ime, te tako nastaje Snob.

Sviraju metalizirani hardcore pod utjecajem bendova kao što su Thrice, Propagandhi, Shai Hulud, boysetsfire, Integrity i Mastodon. Nedavno im je za koprivničku nezavisnu etiketu RockLive izašao prvi album ”Earn Your Spine”, kojega je moguće besplatno skinuti s njihove web stranice.

Koncert počinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 20 kn.

Objavljeno 20.09.2012.

Vremeplov

Gotovo svaka vrsta popularne glazbe ima svoj etički, a ne samo estetski sklop, jer tekstovi pjesama, pojavnost izvođača, njihov svjetonazor, statusni simboli, mjesta na koja izlaze i moralni kodeks često su jednako bitni koliko i sama glazba.
Aleksandar Dragaš, novinar i rock kritičar