Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Mile Kekin premijerno u River Pubu

Video: Mile Kekin premijerno u River PubuKantautor Mile Kekin premijerno će u Rijeci, 26.04. u River pubu promovirati svoj novi samostalni album ”Kuća bez krova”, album koji uključuje hit singlove ”Reno 4” , ”Atlas”, ”Takav par”, ”Atlantida” i ”Samo moja”.

”Jedva čekam da dokažem da te pjesme još ljepše zvuče uživo. Sa sviračima koji su me pratili na ’’Kući bez krova’, sviram pjesme sa tog albuma, kao i sa prošlog ’U dva oka’ (2001)”, najavljuje Mile.

Na albumu ”Kuća bez krova” (izdavač Menart) Kekin je, pod palicom producenta Denisa Mujadžića Denikena, snimio deset pomno biranih i vrhunski odsviranih autorskih i dijelom autobiografskih pjesama koje se žanrovski razlikuju od materijala koji inače izvodi na koncertima svog matičnog punk rock benda Hladno pivo.

”Ljude zbunjuje kad skačeš iz jedne ladice u drugu, ali svaki čovjek, pa i mi muzikanti, ima potrebu izaći iz ustaljenih šema. Osim toga u bendu se radi uvijek o kompromisu ukusa, a ovdje je sve bilo po mome. Na ’Kući bez krova’ sam jako pazio da budem dosljedan prvobitnoj ideji da napravim američki široki album ceste i naravno da zvuči drugačije od Hladnog piva, inače ne bi imao smisla. Tematski i lirski je drugačiji, manje je bijesan i pjesme su više nekako pomirljivo-ljubavnog karaktera nego hladnopivovske”, objašnjava Mile.
Album ”Kuća bez krova” Mile je zamislio kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega.

”Počinje naslovnom ’Kućom bez krova’ u kojoj upoznajete glavnog lika, a završava muškim duetom ’Atlantida’, u kojem tragam za izgubljenim članovima svog plemena. Jednog sam i našao - na pjesmi gostuje Bajaga koji kaže da je u njoj osjetio nešto ’dobronamjerno, primjereno i pozitivno’, a želja mi je da takve emocije stignu i do publike”, ističe Mile.Članovi Miletovog benda su Danko Krznarić - gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali, Marko Bregant - gitare i prateći vokali, Andrija Lazo - harmonika i prateći vokali i Neven Jurić -bas gitara i prateći vokali.

Ulaznica je u pretprodaji 35,00kn, dok je na dan koncerta 50,00kn. Broj ulaznica je ograničen, a ulaznice možete naći na donjem šanku River puba. Prije i poslije koncerta prigodnim izborom glazbe zabavit će vas DJ DOG.

Objavljeno 09.04.2019.

Vremeplov

Bajke su predivne.
Syd Barrett (Pink Floyd)