Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Mile Kekin premijerno u River Pubu

Video: Mile Kekin premijerno u River PubuKantautor Mile Kekin premijerno će u Rijeci, 26.04. u River pubu promovirati svoj novi samostalni album ”Kuća bez krova”, album koji uključuje hit singlove ”Reno 4” , ”Atlas”, ”Takav par”, ”Atlantida” i ”Samo moja”.

”Jedva čekam da dokažem da te pjesme još ljepše zvuče uživo. Sa sviračima koji su me pratili na ’’Kući bez krova’, sviram pjesme sa tog albuma, kao i sa prošlog ’U dva oka’ (2001)”, najavljuje Mile.

Na albumu ”Kuća bez krova” (izdavač Menart) Kekin je, pod palicom producenta Denisa Mujadžića Denikena, snimio deset pomno biranih i vrhunski odsviranih autorskih i dijelom autobiografskih pjesama koje se žanrovski razlikuju od materijala koji inače izvodi na koncertima svog matičnog punk rock benda Hladno pivo.

”Ljude zbunjuje kad skačeš iz jedne ladice u drugu, ali svaki čovjek, pa i mi muzikanti, ima potrebu izaći iz ustaljenih šema. Osim toga u bendu se radi uvijek o kompromisu ukusa, a ovdje je sve bilo po mome. Na ’Kući bez krova’ sam jako pazio da budem dosljedan prvobitnoj ideji da napravim američki široki album ceste i naravno da zvuči drugačije od Hladnog piva, inače ne bi imao smisla. Tematski i lirski je drugačiji, manje je bijesan i pjesme su više nekako pomirljivo-ljubavnog karaktera nego hladnopivovske”, objašnjava Mile.
Album ”Kuća bez krova” Mile je zamislio kao svirani film s deset scena i jednim glavnim likom koji dosta liči na njega.

”Počinje naslovnom ’Kućom bez krova’ u kojoj upoznajete glavnog lika, a završava muškim duetom ’Atlantida’, u kojem tragam za izgubljenim članovima svog plemena. Jednog sam i našao - na pjesmi gostuje Bajaga koji kaže da je u njoj osjetio nešto ’dobronamjerno, primjereno i pozitivno’, a želja mi je da takve emocije stignu i do publike”, ističe Mile.Članovi Miletovog benda su Danko Krznarić - gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali, Marko Bregant - gitare i prateći vokali, Andrija Lazo - harmonika i prateći vokali i Neven Jurić -bas gitara i prateći vokali.

Ulaznica je u pretprodaji 35,00kn, dok je na dan koncerta 50,00kn. Broj ulaznica je ograničen, a ulaznice možete naći na donjem šanku River puba. Prije i poslije koncerta prigodnim izborom glazbe zabavit će vas DJ DOG.

Objavljeno 09.04.2019.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young