Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: M.O.R.T. @ Klub.

Video: M.O.R.T. @ Klub.Malo koji bend se danas može pohvaliti sa 60ak svirki godišnje, a sinjski Mort je upravo jedan od njih. M.O.R.T. se zahuktao ne samo u Hrvatskoj nego i po regiji.

Nakon što su pobijedili na Rock Off festivalu u Zagrebu i nakon što su ih nakon vjerne publike koja ih uredno prati na svakom koncertu otkrili i naši kritičari Mortova karijera se uzlazno penje.

Sinjska četvorka nudi beskompromisnu svirku i iznimnu energiju na stageu...iskreno i bez preseravanja, Mort je rock’n’roll u pravom smislu tog pojma.

Bend postoji i svira 11 godina, a u srpnju ove godine izdju album za Croatiu Records ’’Odjel za žešće’’ i od tada ga neprestano promoviraju.

Singlovi ’’Tango’’ i ’’Meni se skače’’ prešli su 100 000 pogleda na youtubeu te isto tako odlično prolaze i kod radijskih urednika.

Red je da se M.O.R.T. 13.12. s početkom u 23h predstavi i riječkoj publici.

Karte za premijerni nastup M.O.R.T.a u Rijeci u Klub.u već se poslovično mogu nabaviti u pretprodaji na šankovima Beertije i Palacha po 20kn i online na web stranici entrio.hr.

Ulaz na dan koncerta će biti 25kn.

Objavljeno 12.12.2014.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal