Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Moskva - „Zlatni dječak“

Video: Moskva - „Zlatni dječak“ Riječki band Moskva predstavlja novi singl i spot „Zlatni dječak“ s hvaljenog aktualnog albuma LOVESEXDITORTION.

Nakon singlova „Prašina“, zarazne radijske uspješnice „Svijet je naš“; te psihodeličnog tripa „Dr. Acida“, novi singl „Zlatni dječak“ osvježava svojim atraktivnim uvodnim riffom, tutnjajućom ritam sekcijom i energičnim i iskrenim vokalom, te se već nametnuo kao koncertni adut.

Za videospot je zaslužna redateljica Kristina Barišić, a u glavnim ulogama su atraktivni modeli.

U ovom mističnom spotu one su ženski kult koji se pokušava oduprijeti božanstvu, te je neizvjesno tko će pobijediti u toj neobičnoj borbi.

Singl je snimljen u kastavskom studiju G.I.S. , s producentom Matejem Zecom (Let 3), u samom jednom tejku, čime je zadržana sviračka svježina i kemija benda.

Album „LOVESEXDISTORTION“ je Moskvin stilski odmak ka psihodeličnom, hard i kraut rocku.Kao i za prethodne singlove i ovu priču virtualnom ’omotnicom’ zaokružuje autentični vizual Dr. Acida. Sukladno simbolici, estetici pjesme i videospota, cijeli paket djeluje kao uvjerljiv umjetnički izraz.


Objavljeno 15.06.2015.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)