Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Nemeček dolazi na Impulse Festival

Video: Nemeček dolazi na Impulse FestivalNemeček je glazbeni projekt koji je prvotno započeo kao solo izvedba Vedrana Živkovića (vokali/tambura).

Međutim, 2022. godine, projekt je evoluirao u tročlani bend kada su mu se pridružili Borna Maksan (bubnjevi) i Leo Beslać (klavijature). Bend nudi hipnotičko noise rock čitanje narodne glazbe i predstavlja pravu majstoriju intenziteta i atmosfere. Pomoću magije novog doba i slavonskih tambura stvaraju balkanski zid buke koji evocira neka pradavna vremena, ali i ona koja tek trebaju doći.

Nemeček dolazi na Impulse Festival predstaviti drugi dio (netom izašao) svoje trilogije “Prokletije”, koja duboko uranja u nasljeđe ovih prostora, interpretirajući ga kroz filtere noisea, rocka, psihodelije i ambijentalne glazbe. Prvi dio “Prokletija” je odmah prepoznat kao jedno od najimpresivnijih glazbenih ostvarenja 2021. godine, a po svemu sudeći i njegov nastavak čeka ista sudbina.Cijena ulaznice u pretprodaji je 8€, a na dan koncerta 10€. Nabaviti ih možete u Dallas music shopu Rijeka ili preko sustava Entrio.

Broj ulaznica ograničen na 100 komada!
Studenti riječkog Sveučilišta uz važeću x-icu mogu kupiti kartu po pretprodajnoj cijeni i na dan koncerta (na ulazu) ukoliko koncert nije rasprodan.Objavljeno 15.04.2024.

Vremeplov

Mi smo bend individualaca, a ne projekt vlasnika dućana ili neke kompanije. Ne potpadamo ni pod kakvu glazbenu policiju koja će nam govoriti što trenutno da sviramo.
Zoran Subošić Zok (Hladno pivo)