Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: OPP - ”Ja Se Smanjujem”

Video: OPP - ”Ja Se Smanjujem”Riječka skupina One Piece Puzzle predstavila je spot za pjesmu ”Ja Se Smanjujem” povodom koncertne promocije novog albuma (III) koja će se održati u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u srijedu 26. travnja.

„Iako je spot sniman isključivo mobilnim telefonom, rezultat ne zaostaje za trenutnim svjetskim trendovima moderne video produkcije i dopušta uvid u raspon mogućnosti koje pružaju tehnologije razvijene zahvaljujući blagodatima kapitalizma i slobodnog tržišta.“, rekla je Ana Balkana, pjevačica OPP-a. Spot je snimljen u suradnji s talentiranim riječkim fotografom i kamermanom Kristijanom Vučkovićem.OPP najavljuje premjerno predstavljanje svog novog albuma (III) u Vintage Industrial Baru kao audio-vizualni spektakl u dva čina s nagradnim igrama, a Riječanima će se na njihovoj gala svečanosti pridružiti zagrebački Dosh Lee i slovenski Captain Morgan’s Revenge te DJ Kneža koji će afteru napraviti veliki obračun Rammstein vs. Ministry.

Vrata Vintage Industrial Bara se otvaraju u 20 sati, Captain Morgan’s Revenge nastupaju u 21.15, Dosh Lee u 22 sata, a One Piece Puzzle u 22.30 sati. Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan koncerta će koštati 45 kuna.

Objavljeno 25.04.2017.

Vremeplov

Izdavanje singlova na stari način za promociju albuma zvuči nam jako zastarjelo zbog svih novih tehnologija koje nas svakodnevno okružuju.
Dominik Howard (Muse)