Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Promocija albuma Iz@ Medošević “Granulo je sunce”

Video: Promocija albuma Iz@ Medošević “Granulo je sunce”Prvi album riječkog glazbenog autora i pjesnika, vrsnog gitariste i frontmena Iz@ Medoševića, ”Granulo je sunce”, na koji se u Rijeci čekalo nekoliko godina, konačno je ugledao svjetlo dana.

Snimljen u Rijeci i Sarajevu, album ”Granulo je sunce” predstavlja odmak od dosadašnjih domaćih pop rock klišeja i s pravom potvrđuje originalni primjer percipiranja glazbe i teksta u svoj svojoj suprotnosti.

Dok mu se glazba može definirati različitim utjecajima; od berlinske škole 80-ih preko rockenrolla 60-ih i 70-ih kojeg se ne bi postidjeli ni bendovi poput starih Majki do velvetovskog ljubavnog riječkog zvuka.

Tekstovi su ti koji nas vraćaju u realnost, što socijalnu što ljubavnu, a u detaljima i filozofsko futurističku elektro ambijentalnu dozu zdravog ironičnog humora koji u našem današnjem društvu postaje nepresušni bunar.

Iz@ Medošević, zajedno sa svojom ritam sekcijom ”Borgie” i drugim studijskim suradnicima uvježbali su i live nastupe koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Prvi će album uživo moći čuti Riječani, i to već ovoga četvrtka, 09.06.u riječkom Dallas Music Shopu gdje će Iz@ Medošević i prateći mu bend održati promociju albuma.

Osim albuma, novost iz Iz@ove glazbene radionice je i video za pjesmu „Djevojke bose“ koji potpisuje Tomislav Ćurković, nagrađivani video autor i akademski slikar.Iz@ Medošević i njegov pristup rockenrollu uz dodatak zvuka današnjeg vremena neće posustati i borit će se da prestane fraza. Ili riječima samog Iz@ Medoševića:
”U našem tihom gradu, zabrinutom stadu, sve se više širi kvota odustajanja od života. Taj stav si više nikad ne smijemo dopustiti. Došlo je naše vrijeme, vrijeme naslušanih ljudi kojima će se sve teže nametati glazba i tekst koji služe isključivo za jeftinu zabavu poput američkih serija s nasnimljeenim smijehom. ”Granulo je sunce” u najmanju je ruku zabavan, kreativan i dirljiv album koji ćete svi rado slušati. Što još mogu reći nego pravac u Dallas po album. Hvala!“

Objavljeno 08.06.2016.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)