Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Punčke u Klubu Place!

Video: Punčke u Klubu Place!U petak, 28.09.2012., riječki klub Place biti će željena destinacija za sve ljubitelje indie-rocka. Nastupiti će trenutno najperspektivniji domaći bend Punčke koje su oduševile prisutne sredinom 6. mjeseca na Kastav Filmu Festu te mladi riječki indie bend Losing Focus.

Vinkovačke Punčke su tročlani ženski bend koji je osnovan krajem 2007. godine. U svojim pjesmama kombiniraju različite utjecaje te ih se opisuje kao indie-pop bend a uspoređuje sa Television, Joy Division, Patti Smith i drugima. Kako je u srpskom ”Novom Magazinu” rečeno: ”…Ove mlade dame su spojile ”The White Stripes” minimalizam, vokalno saglasje, iskrenost i direktnost u liričkom inspirativnom ključu! Sasvim dovoljno reprezentativno i dobro!”.

U sedmom mjesecu 2010. godine, izdale su svoj prvi službeni demo album “Robot koji hekla”, početkom 2012. objavili su “Mehanizmi obrane” EP koji se može skinuti s službene Bandcamp stranice benda.

U planu je snimanje novih materijala i izdavanje debi albuma. Iza sebe imaju preko stotinjak održanih nastupa na prostorima bivše Jugoslavije i šire a možda je najbitnije spomenuti ulazak u finale 4. Jelen Demofesta u Banja Luci gdje su Punčke ušle u konkurenciju 12 najboljih bendova regije i nastup na InMusic Festivalu ove godine.

Losing Focus je svježi, mladi, riječki indie bend kojeg se baš radujemo čuti! Pobjedom na studentskoj gitarijadi u travnju osvojili su nastup na velikom Student Day Festivalu, a nastupili su i na ovogodišnjem izdanju Hartera festivala.

Koncert počinje u 22 sata, a upad je 20 kn. Nakon svirke, za sve koje ostanu i one koji će tek doći, klub Place transformirat će se u svoje prepoznatljivo ruho gdje ćete ispustiti dušu plešući uz Bexx (to the Future) uz kojega će posebno tu večer stati i Punčke DJ Set.

Punčke - Bez potrebe

Objavljeno 27.09.2012.

Vremeplov

Nikad se nisam bojao miješanja privatnog i poslovnog...
Robert Ferlin, novinar i voditelj (Radio Rijeka)