Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Putokazi - ”Igralica”

Video: Putokazi - ”Igralica”Nakon singla i spota ”TanTanatos Filip Frank remix”, Putokazi predstavljaju i novi singl s četrnaestog albuma „Meandri“.

Riječ je o pjesmi ”Igralica”, dojmljivom singlu koji će vas zaintrigirati snažnom energijom i inovativnim zvukom te potaknuti na promišljanje svijeta oko vas.

”Igralica“ je četvrti po redu video zapis s albuma „Meandri“, a redateljica je i ovaj put mlada i talentirana umjetnica Gea Rajić: „Kroz teatralnu scenu i koreografski dinamizirane pokrete „Igralica“ prkosi Smrti i njezinim posljedicama. Dječja igra poprima karakter obreda, izazivajući pritom u promatraču emocije napetosti i tjeskobe. Crno bijeli kadrovi označuju razliku između Života i Smrti, početne i završne točke, dok crvena boja naglašava jačinu spektra osjećaja koje doživljavamo u međuvremenu.“Legendarni riječki ”Putokazi” ove godine slave punih trideset i šest godina postojanja novim albumom ”Meandri”. ”Odlučili smo zagrebati najdublje. Dosljedni sebi, uronili smo u novi projekt od početka do smrti. Skladbe u ”Meandrima” Putokaza su putovanja koja izmjenjuju tijek, korita Rječine, oštro i krivudavo s promjenama pravca, ali uvijek s konačnim ciljem. Konačnim poput smrti, koja je uvijek na koncu novog početka.”, kažu o novom projektu Putokazi.

Autorica pjesama i vokalnih aranžmana je Miranda Đaković, ujedno i glazbena producentica, a uz nju se kao producenti potpisuju glazbeni aranžeri albuma Zoran Majstorović i Iztok Turk.

”Protiv svijeta da ne poludiš, ponekad treba kriknuti, smoći snage pljunuti u lice da bi se igralo sa životom, po njegovom rubu, po rubu njegova ruba i preko toga ruba. Ne moraš biti Bukowski niti naš Kamov, možeš biti tek ti koji ne pristaješ na smrt puno prije nego što premineš.”

Objavljeno 28.10.2020.

Vremeplov

I nijedna odrasla osoba neće nikada razumjeti da je to toliko važno...
Antoine de Saint-Exupéry