Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Putokazi: ”Imam nekog koga nemam”

Video: Putokazi: ”Imam nekog koga nemam”Nakon inspirativnog singla ”TanTanatos”, kojim je otvoreno predstavljanje novog, 14. po redu albuma ”Meandri” vokalne skupine Putokazi, predstavljamo vam njihov novi singl.

Kao druga ’postaja’ budućeg filmskog omnibusa, singl ’Imam nekog koga nemam’ introspektivno je poniranje u srž spoznaje koja ne zaobilazi nikoga od nas.

”Doista, ne postoji nitko tko nije nekoga ’izgubio’, bilo to u fizičkom ili čuvstvenom svijetu. I svatko se od nas nosi drukčije s tim gubicima. Netko se utapa u vlastitim suzama, ’hraneći’ se svojom boli kao utjehom pred sveopćom prazninom, drugi ’isušenih očiju’ bol uranjaju u unutarnji svijet utihnut šutnjom.

Stoga se i druga ’tema’ s novog albuma, uklapa u simboličku poveznicu oštrih skretanja na ubrzanom tijeku životne rijeke. Svi smo uronjeni u ’veliku vodu’ u pokretu, koja ’meandrira’ životnim zavojima na kojima protječemo ’puneći’ vrijeme naše fizičke pojavnosti.”poručuju Putokazi.

Autorica spota je umjetnica Gea Rajić, uz mentorstvo Sanjina Stanića. U videu koji je sniman na lokacijama središnje Istre u ’doba’ pandemije virusom korone, glumila je Antonela Brenko.

Objavljeno 10.06.2020.

Vremeplov

Nema grešaka ustvari... pogrešno je ne učiti iz njih.
Robert Fripp