Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video retrovizor - Emisija ”Cro Pop Rock” u Rijeci 1994. godine

Video retrovizor - Emisija ”Cro Pop Rock” u Rijeci 1994. godineSveprisutni Youtube može, između ostalog, poslužiti i za arhiviranje svakojakih video zapisa, a ”kopajući” nedavno po njegovim brojnim sadržajima pronašli smo nešto što bi vas, vjerujemo, moglo natjerati da se zavalite u vašu fotelji i na miru pogledate kako je izgledao jedan vrući ljetni dan u Rijeci 1994. godine. O čemu se radi?

Ekipa tada popularne emisije HTV-a ”Cro Pop Rock” obišla je Rijeku i pokušala naći odgovor na pitanje ”što je to RiRock scena?”.

Za mikrofonom HTV-a bila je mlađahna voditeljica Danijela Trbović, a sugovornici su joj bili iz ”nove zvijezde” iz grupe Laufer što će ”uskoro snimiti drugi album”, samozatajna Transmisia, The Stuff, Zoran Prodanović Prlja iz grupe Let3 što je upravo dovršavala ”novi” album ”Peace”, voditelj kluba Palach Toni Tibljaš koji detaljno objašnjava program rada popularnog kluba, Koraljko Pasarić zbori o Goranu Lisici Foxu i RiRocku, En Face je predstavio svoju prvu ploču, ”uhvaćen” je i ”mladi gitarist i DJ” Vlado Simčić Vava ispred Guvernerove palače, Ugly Leadersi su se ”posebno” pripremili za snimanje priloga, i tako redom.

Da ne duljimo, pogledajte sami ovaj zanimljiv video materijal o Rijeci i riječkim rockerima koji je arhivirao Tockakom. Vjerovali ili ne iz Hartere se vijori dim, a riječki Korzo, klub Palach i Kružna ulica izgledaju prilično drugačije od danas.

1.dio ”Cro Pop Rock” u Rijeci (Trsatska gradina, Korzo, Žurkovo, Laufer...)2.dio ”Cro Pop Rock” u Rijeci (Svijet za nas, EnFace na riječkom bazenu...)3.dio ”Cro Pop Rock” u Rijeci (Transmisia, Toni Tibljaš priča o Palachu...)4.dio ”Cro Pop Rock” u Rijeci (The Stuff, Koraljko Pasarić, Ugly Leaders...)5.dio ”Cro Pop Rock” u Rijeci (Vlado Simčić Vava, Python, Let3, Public...)Anton Cvijić

Objavljeno 21.12.2007.

Vremeplov

Mislim da nije dobro kad osoba ima stav da je potrebno biti bogat kako bi imala samopoštovanja.
Tom Petty