Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Riječki rock bend Nord novi je član Geenger Records obitelji

Video: Riječki rock bend Nord novi je član Geenger Records obiteljiU samo godinu dana, Nord je napravio ogroman put od debitantskog do čvrsto formiranog alternativnog rock benda.

Nord napokon dobiva pravu potporu za izbacivanje svog debitantskog albuma. S aktualnim singlom Shadows slaže prvu kockicu u svom soničnom mozaiku.

Ime Nord derivirano je iz scene kada je čovjek izgubljen i traži sjever kako bi pronašao svoj put - kroz glazbena putovanja, možemo se pronaći i uz pomoć Norda. Osim niza domaćih nastupa, Nord je nastupao u Srbiji i BiH, gdje je bio prošlogodišnji pobjednik na Jelen Demofestu te tako ostvario značajan uspjeh za bend koji je tada postojao tek nekoliko mjeseci.

Nord čine: Mihael Prosen na poziciji vokala i bass gitare (poznat kao bivši pjevač hrvatskog metal prvoligaša Father), Tino Margan na bubnjevima, gitaristički duo Vedran Vučković (poznat kao gitarist benda Unlogic Skill) i Marko Sedlak, te Bojan Brnčić na klavijaturama,. Geenger Records im ovim putem želi veliku dobrodošlicu otvorenih vrata.Nord možete čuti uživo 18.3. u klubu Uljanik u Puli u sklopu festivala Roštiljarka. A sada provjerite pjesmu Shadows koja će se naći na nadolazećem albumu i pripadajući joj video.

Objavljeno 08.03.2016.

Vremeplov

Nitko nije potpuno sretan. To nije ljudski.
Billie Joe Armstrong (Green Day)