Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Rock&Off nominacije

Video: Rock&Off nominacijePrema objavljenim nominacijama za četvrto izdanje nezavisne novinarske nagrade Rock&Off Bad Daughter, te grupe Jonathan i PipsChips&Videoclips skupili su ih čak devet, smještenih u pet različitih kategorija. (Foto: D. Fatur)

Grupa Jonathan uhvatila je tri nominacije, i to sa singlom „Falling“ za Pjesmu godine, za Koncertnog izvođača, kao iz nagradu publike, u kojoj su se našli i Pipsi. Velikom zagrebačkom rock bendu pripala je i nominacija za Koncertnog izvođača 2021. godine.Bad Daughter predvodi popis s četiri nominacije. Hvaljeni „Let Me Panic“ nominiran je za Album godine, singl „Thick“ za Pjesmu godine, a sam Bad Daughter za Pop&Off izvođača, kao i za Iskonovu nagradu publike. Podsjetimo, izdanje „Let Me Panic“ nedavno je izabrano na hrvatski album godine prema izboru 40 domaćih glazbenih kritičara.Uz navedene nominacije spomenimo da je grupi marisol dodjeljena nagrada Moj prvi Music pub namjenjena mladim glazbenicima i novim glazbenim imenima koja su tijekom godine ostavila znatniji trag na domaćoj glazbenoj sceni.

Objavljeno 16.01.2022.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin