Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Rolin Humes ima novi spot!

Video: Rolin Humes ima novi spot!Rolin Humes, pop-rock-blues band koji je svojom energijom zaokupio brojne glazbene entuzijaste od godine osnutka (2011.), te koji osvaja pobjednička mjesta na gotovo svim natjecanjima, festivalima, sada vam želi predstaviti svoj prvi video-spot sa nadolazećeg albuma.

Video spot je nastao u suradnji sa timom Smartcube Production (Vedran Tomac, Igor Raguž), a sniman je u prostorima Sisačke udruge mladih SKWHAT.

Pjesma “If I could be someone else instead of me” je odabrana kao prvi singl sa novog albuma “Rolin Humes presents Rolin Blues” koji će biti objavljen u trećem mjesecu.

Pjesma je ujedno oproštaj od jako uspješne 2014. godine i najava za još uspješniju 2015. godinu koja započinje sa mini turnejom benda u Sjedinjenim Američkim Državama (Atlanta, Muscle Shoals, Memphis) i nastupom na “Internatioanl Blues Festivalu” u Memphisu, gdje će Rolin Humes predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem blues natjecanju u svijetu u konkurenciji od preko 200 bendova iz cijelog svijeta.Ukoliko se nađete u prilici ne propustite poslušati Rolin Humes uživo. Prvu priliku za to već imate 18.01. u Atlanti gdje počinje njihova mini US turneja koja traje do 25.01.

Objavljeno 16.01.2015.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com