Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Rolin Humes u Riveru

Video: Rolin Humes u RiveruNakon što su prošli mjesec imali vrlo zapažene nastupe u Rumunjskoj i Srbiji, Rolin Humesi se vraćaju domaćim nastupima.

U subotu 26.12. ćete moći uživati u njihovoj beskompromisnoj svirci u popularnom riječkom River Pubu. Početak je u 22:00, a ulaz je besplatan.

Vesela četvorka koju čine Robert Hudulin (vokal, klavijature), Emil Bišćan (bas) te braća Nikola (gitara) i Matej Smiljanić (bubanj) je u samo četiri godine postojanja obišla dobar dio europskog kontinenta, a otisnula se i u daleke Sjedinjene Američke Države gdje su svirali na International Blues Festivalu u Memphisu. Posebno se ponose s čak 8 pobjeda na raznim natjecateljskim festivalima širom regije i Europe što samo po sebi dovoljno govori o kvaliteti njihovih nastupa.

Njihov zvuk mješavina je bluesa, jazza i rocka, ali isto tako skloni su improvizaciji tijekom svirki, što se posebno odnosi na karizmatičnog frontmena Roberta koji vrlo često „kažnjava“ svoje klavijature, a ne libi se ni obratiti publici na više svjetskih jezika. Rolin Humesi su do sada izdali dva autorska albuma te snimili nekoliko spotova.

Objavljeno 25.12.2015.

Vremeplov

Ono smo što jesmo, proizvod smo vlastitog razmišljanja.
Buda