Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Scarred by Beauty u Placeu

Video: Scarred by Beauty u PlaceuU ponedjeljak 14.05., u klub Place dolaze Scarred by Beauty i The Dead Lay Waiting, dva odlična moderna metal benda, dok će im lokalna podrška biti MBurns iz Crikvenice.

Scarred by Beauty nam dolaze iz Kopenhagena (Danska). Sviraju od 2006. godine, a 2009. su bili laureati Danish Metal Awards u kategoriji talenata godine.

Iza sebe imaju dva izdanja, ”Swim” EP, te album ”Sutra”. Do sada su, između ostalog, svirali uz Meshuggah, Gojira i Devil Sold His Soul, a zagrebačka publika ih je imala prilike upoznati kada su u Močvari svirali uz The Black Dahlia Murder.

Kombinirajući melodični metal i metalcore s opakim grooveom stvaraju žestoku, a u isto vrijeme melodičnu i melankoličnu glazbu.

Mediji su im nakloni, tako da su dobili pozitivne recenzije od svih relevantnih medija koji prate metal glazbu, uključujući i britanski Metal Hammer.The Dead Lay Waiting je metalcore bend iz Swindona (Velika Britanija), a sviraju od 2007. godine. Iza sebe imaju dva albuma, ”We Rise” i ”Almost Heaven”, turneje s Trigger The Bloodshed, Bleed From Within i Sarah Jezebel Deva (ex-Cradle of Filth), te pojedinačne koncerte sa Soulfly, Nightwish, As I Lay Dying, Opeth i Napalm Death.

Između ostaloga, svirali su na Download festivalu, Bloodstocku i Hammerfestu. Albumi su im dobili visoke ocjene u Kerrangu, Terrorizeru, Metal Hammeru i Rocksoundu. Također, snimili su i dva spota.MBurns je metal bend iz Crikvenice. Sviraju od 2006. godine, a prošle godine su snimili svoj prvi album na kojemu se našlo četrnaest pjesama. Svirali su diljem Hrvatske, ali i po Sloveniji i BiH, gdje su svirali uz Therapy? i Kosheen.

Uz izobilje žestokih riffova, ali i jakih melodija i melodičnih pjevanja, dovoljno su žestoki za svakog metalca, ali i dovoljno zanimljivi i melodični za sve one koji se baš i ne snalaze u metal vodama.

Prije i nakon koncerta glazbu biraju Indi i Zded, tako da standardno možete očekivati indie-rock / post-rock / emo-rock / math-rock / punk-rock / screamo-rock / hardcore-rock / noise-rock / touch&go-rock / papuče-rock i možda malo njemačkog hip-hopa.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a koncert će započeti točno u 21:00.

Objavljeno 12.05.2012.

Vremeplov

Muzika The Beatlesa je privukla toliko ljudi na jedan tako visok nivo, da to potiče ambicije: savršen uspjeh, na visokom kulturnom nivou, bez bavljenja tradicionalnim komedijama, bez kompromisa.
Sting (iz perioda rada sa The Police)