Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Tera Melos u Tunelu

Video: Tera Melos u TuneluZa nešto manje od mjesec dana, točnije 16.02., domaća će publika u riječkom Tunelu imati prilike prisustvovati indie/math događaju sezone.

Iz Sacramenta stižu Tera Melos, popularni indie/math rock trojac s izdavačke kuće Sargent House, koja je dom imenima poput Russian Circles i Bosnian Rainbows.

Pretprošle godine su nastupili na zagrebačkom Žednom uhu, prošle godine su svirali dvije velike američke turneje, jednu s Minus The Bear i jednu s TTNG, a 2014. godinu započinju europskom turnejom u sklopu koje će predstaviti novi studijski album “X’ed Out”, na kojemu su svoje sirove math rock korijene uvelike obogatili melodioznošću te tako postali kreatori vjerojatno najčudnijih pop pjesama današnjice.

Kao predgrupa nastupiti će najbolje čuvana tajna Kvarnera, krčki The Myriads. Iskustvo su stjecali po različitim alternativnim rock sastavima, ali sudbina ih je odvela na istraživačke ekspedicije u nepredvidive math rock vode. Iza sebe nemaju studijskih snimaka, otvaranje koncerta za Tera Melos biti će im prvi javni nastup ikada, a ako ih već moramo uspoređivati s nekim, tada ćemo pažljivo spomenuti Foals i TTNG.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna moguće je kupiti u Tunelu (Školjić 12) i riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a), a na dan koncerta cijena će biti 60 kuna.

Objavljeno 20.01.2014.

Vremeplov

Ne znam čitati glazbu, note i slično... kada pjevam ravnam se prema svom sluhu.
Erykah Badu