Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The Black Room - promocija albuma

Video: The Black Room - promocija albuma Ovaj petak, 11.11. 2016. The Black Room[/url četveročlani bend iz Rijeke, osnovan 2014. godine, u zagrebačkom Klub.u promovira svoj debi album.

Glazbeno se oslanjaju na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova, te neo psihodelije 80ih i 90ih.

Tekstovi su inspirirani osobnim pričama iz grada s protagonistima koji žive u ozračju rocka, poezije i noćnog života, a istraživanje, osobna sloboda te društveni statusi samo su neke od tema koje prenose u glazbu.

Debi album izašao je u ožujku 2016. pod nazivom “In This Town Lies A City” te je dostupan za download putem njihove [url=https://theblackroom-band.bandcamp.com/album/in-this-town-lies-a-city|]BandCamp stranice
.

Album prvijenac nam donosi 12 pjesama, ali i pjesme s vrlo uspješnog EP-a “The Black Room” koji je izašao sredinom prošle godine.

Album je dakle odraz dvogodišnjeg rada benda, koji nastavlja trag spomenutog EP-a, a za single “Closer” je snimljen i video-spot., a ovo će im ujedno biti prvi solo zagrebački koncert i prilika za predstavljanje albuma zagrebačkoj publici.Odlično prihvaćeni album kako od kritike tako i od publike omogućio je bendu koncerte u Hrvatskoj i Sloveniji, od kojih su najzapaženiji onaj u rasprodanom Palachu te nastup na Inmusicu 2016.

Grupa Brain Production postoji od 2009. godine u četveročlanoj postavi, a od 2014. u peteročlanoj s Ninom Marevićem na drugoj gitari. Krajem 2010. i početkom 2011. snimljen je prvi demo materijal, a u rujnu 2013. završen i izdan prvi album ”Osam” s 12 autorskih pjesama. U rujnu 2014. objavljen je prvi single ”Tu sam” kao najava za sljedeći album. U međuvremenu su se zaredali brojni festivalski i klupski koncerti, a grupa Brain Production je osvojila mnoge nagrade raznih glazbeno-s

Stilski se najjednostavnije mogu opisati kao žešći alter-rock s progressive strukturom čiji je kostur sastavljen od čvrstih i odriješitih ritmičkih raznolikih tempova te vrlo zanimljivih gitarskih sekvenci u kojima ima svega i svačega. Čas su to grungerske melodije, čas nabrušeni metal riffovi, a ima i vrlo interesantnih eksperimentalnih djelova, kao i nekih detalja koji zamirišu na noiserske efekte. ” / ”Brain Production je krčka energična progressive punk rock petorka.

Ulaznice su u pretprodaji 20 kn, a na dan koncerta 25 kn.
Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
www.entrio.hr

Objavljeno 08.11.2016.

Vremeplov

Uvijek se trudim odgovoriti na pjesmu. Uvijek se bunim protiv teorije.
Mark Knopfler