Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: The World/Inferno Friendship Society u Rijeci

Video: The World/Inferno Friendship Society u RijeciPostoji mali milijun bendova koji imaju kultni status, ali bendovi koji imaju status kulta, e, takvi primjeri su već prava rijetkost.

The World/Inferno Friendship Society iz Brooklyna jedan je od njih - vrlo lukavo i dobro organiziran kult, kojem pripadaju šaljivdžije, nihilisti, gangsteri, anarhisti/ice.

Neprestano varirajuća postava, čija je jedina konstanta gotovo dvocifren broj članova, jedan je od razloga zbog čega ovaj band ne možete uhvatiti ni za glavu ni za rep.

Izmicanje bilo kakvim uobičajenim glazbenim kvalifikacijama njihov je skoro pa zaštitni znak, a zvukovi ska, funka, soula, gospela, punka, rock’n’rolla i swinga tek su podloga za njihove urnebesne performanse zbog kojih su postali jedan o najtraženijih live actova u New Jerseyu i okolici danas.

Idejnog začetnika i centralnu figuru ove sulude pankersko-kabaretske družine utjelovljuje karizmatični gospodin Jack Terricloth - ljubitelj crvenog vina i opskurnih filmova. Uz njega, od samog početka prisutan je i gitarist Lucky Strano, a kao dugogodišnju ’pridruženu’ članicu moramo spomenuti basisticu Sandru Malak.

Broj ljudi koji je kroz godine prodefilirao kroz World Inferno prelazi trideset, a među njima našli su se i poneki članovi bendova kao što su Leftover Crack, The Slackers, Nanuchka i Dexy’s Midnight Runners, The Hold Steady.

Puhači, harmonika, klavir, divlje gitare i čvrsta ritam sekcija, upotpunjeni nabrijanim vokalima, stvaraju ludo zabavnu smjesu koja svoj vrhunac opravdava svirkama uživo u što ćete se moć uvjeriti 17.09.2012. u riječkom klubu Place.

Cijena ulaznica je 30/50kn.
Pretprodaja: Klub Place, Glazbeni centar Rijeka, Dallas Music shop.

Početak koncerta: 22:00.Objavljeno 07.09.2012.

Vremeplov

Ponesi glazbu daleko od mjesta gdje si je našao... bar tako kažu stari blueseri.
Miroslav Evačić